s-ö-n-d-a-g

HAJ !

ok jag är fett nervös nu o har riktigt mkt resfeber !!!!
"avskedfest" i fredags lyckat ;) riktigt kul tack tjejer.
igår var min bror här med sin familj vi åt pizza, åkte pulka o massa bus !
nu har jag precis ätit middag me min föräldrar o nu ska jag ta mig en dusch sen packa ner resten är typ bara halvvägs ´men det är lugnt! 
jag är mest nervös nu för att flyga, usch riktigt neeeeeeeervig ! Jag hoppas verkligen allt går som det ska o vi kommer dit o hem välbehållna !!!
kanske hinner skriva en gång till innan jag vi tar tåget till kastrup sen går planet imorron bitti nu är det bara ca 5 h tills vi åker härifrån ! annars hörs vi förhoppningsvis i spanien !!

ADIOS !!!! // jessy<3*

b-y-e

Godkväll:)

nu har jag tvättat massa ikväll, snart är allt klart .. allt ligger i olika högar sen ska ja lite imorron välja vilket ja ska ha me mig men har ju lördag också på mig så det löser sig.  nu har jag precis duschat o packat en liten väska för nu ska jag gå till rondik .. ska nanna över där :)

så nu måste jag gå , sov gott allihopa :)

förresten grattis igen elnis till teorin!!

buenas noches !


t-o-r-s-d-a-g


en osminkad jessica !


HOLA !!

vaknade imorse av att min syrra släppte in hundarna till mig som var helt överlyckliga.
har fått mycket gjort idag men har minst lika mkt kvar! men nu börjar det närma sig så det är bara kul att fixa.
efter jag ätit frukost o sånt så gick jag o mötte rondik innan hon skulle jobba så gick vi en runda, skönt o komma ut en sväng :) sen gick jag hem o snackade med tess i tel. sen har jag o syrran suttit med våra små datorer i köket o nördat oss samtidigt som hon skrev upp massa ord o menningar på spanska som kan vara bra att kunna, flera sidor haha.. sen gick jag igenom varje ord o hon rättade mig haha blev mkt skratt !!!
sen har jag fått mer i ordning me vad jag ska ha med mig o lagt det i olika högar plus jag har soterat jättemkt vad som ska tvättas i olika högar sen när det är klart ikväll så är det att plocka ut vilket jag ska ha me mig har en förmåga att packa alldeles för mkt men det ska jag försöka att inte göra fast hinner inte allt idagens tar tid att tvätta.
men det jag ska göra nu är dricka upp mitt kaffe o fylla på mina lilla mini hp som jag ska ha med mig me musik sen tvättstugan om tjugo minuter oj,oj nu blev det brååådis !!

ADIOS !

stress.

Godkväll!

såhär på kvällen/natten blir jag alltid så himla stressad kommer på massa grejer som måste fixas.
redan torsdag imorron o jag har knappt packat o har inte mkt koll.
imorrron och på fredag blir det riktiga fixar dagar !!

morgondagens to do:
* sotera tvätt
*packa
*fylla på datan o mp3 me musik
*syrran ska agera spanska lärare haha nej men några menningar ja måste lära mig.
*kolla upp en heeemlig sak
*ringa tandläkaren
*ringa banken o fråga lite
*tvätta
* sen på kvällen hem till rondik o sova över där !

fredagens to do:
* sista hepatit sprutan
* växla pengar
*fixa internetbank o telefontjänst
*handla det sista inför spanien
*handla till kvällen
* barnvakt i nån timme
*ringa vår chef i spanien
*fest


så bättre jag skriver upp allt här så jag ej glömmer nått jag är läskigt glömsk men det är massa att ta tag i nu som ja ej gjort, puuh känns ändå skönt o ha det uppskrivet här.

idagens träffade jag tess lite vi körde till maxi o hämta jobbblankett sen till willys o handlade eller tess handla lite o ja köpte godis ;) sen skjutsade hon hem mig igen.
sen va det mkt om o men om ja skulle ut eller ej många av vännerna som skulle festa men sen bestämde ja mig för att stanna hemma o bli helt frisk, har dumma hostan kvar. o ja har alldels för mkt att göra så jag träffade rondik när hon slutat jobba o så körde vi till mc o drack varm oboy o snackade masssa som vanligt !
kom hem för en timme sen typ o är mkt trötter nu ska ja bara slappa o sen sova så det blir att ta tag i allt imorron ..

natti natti / jessy

o-n-s-d-a-g

HOLA !



sitter här i köket o latar mig o lyssnar på musiiic baby!
gick upp för några timmar sen o snackade me elna i tel lääänge sen har jag snackat me täss, mamma, pappa o syrran me massa prat denna dag. hihi!
sen har jag även soterat lite tvätt har massa att tvätta tur mamma hjälper mig imorron :) men har massa kvar att sotera måste göra det idag me ah.. har gjort vid mig lite o så me men jag har fortfarnde inte ätit frukost är så seg på den fronten haha men har druckit en hel kanna kaffe ! haha.
nej nu blir det en sen frukost o sen kommer tess o hämtar mig vi ska umgååås lite ..
kisss kisss!!


haha snygg bild , not

Utkast: har vatt ...



 har vatt ute o lekt med rondik haha, vi åkte pulka skitkuuuul:D hade en pulka sen hitta vi nått annat där me o åka på , wuhu ! nu har jag tagit ett varmt skönt bad också.
sitter o lyssnar på madonna nu, hon är grym ;)
är hungrig nu ska ner o göra mig några mackor o sen blir det att kolla AA !


t-i-s-d-a-g

hello hello !!

idagens har jag varit på stan med cillen , träffade även elna.
vi gick i affärer o åt o snackade massa :)
fick me mig hem :

* en jättesöt bh
*klämmor
*fingervantar till mig o rondik
*strumpbyxor


nödvändiga saker !!

sen har jag o mamma ätit middag o så..
ska fixa lite här hemma nu sen ska jag träffa rondik vi ska ut o åka pulka haha !
sen blir det ett varmt bad när jag kommer hem..

kisssss kissss !!

m-å-n-d-a-g



Hello !

har ej uppdaterat så mkt som jag brukar i med jag varit sjuk o ej suttit vid datan så mkt men så blir det ..
idagens vaknade ja rätt sent i me jag la mig sent:P så jag bara slappade , drack kaffe o åt frukost o lyssna på musik, sen träffade jag rondik o vi gick en lång runda o snacka massa :)
lite senare körde vi o handlade massa nösvändiga grejer på öb till spanien.
sen har jag snackat en massa me cillen i tel me o  packat lite me.

Kvällens to dooo :
* en spruta kvar (tog den andra för en stund sen)
*fixa mitt cv o personliga brev
*fixa naglarna

sen nanna ! 

fast först blir det en macka o ett glas jucie !
 
kisss kissss !!!


natti..

nu är kl mkt o jag är riktigt tröööööttt..
har vatt en mkt bra sönda iafl :) skönt att kunna gå ut o så igen.
träffade rondik i eftermiddags så tog vi en låååång promenad i det härliga men KALLA vädret !!
sen lite senare körde jag o hämta henne o elna i stan så körde vi till mc o drack varm oboy o snacka massa o sen vidare till rondik där det blev massa flum, film, dans, prova kläder o chipsätande sen stack jag o elna hem till mig o vi har snackat kollat roliga klipp o sånt sen blev hon hämtad för typ en halvtimme sen ja o saris (min vovve) följde henne till pakeringen sen sprang vi hem haha !  nu ligger hon o myser i min säng , ska oxå lägga mig strax !
men det har iafl vatt en mkt bra söndag :)

s-ö-n-d-a-g



emelie o ja i spanien, sommaren 07 


HEJ!

nu har jag i några timmar provat lite kläder o sånt, fan va svårt det är vad man ska ha med sig speciellt när man inte riktigt vet hur länge man ska va där o vädret går upp o ner där me.. men det löser sig :)
sitter o dricker kaffe nu me o ska snart gå en runda me rondik i det fina vädret ..
jag mår mkt bättre, har fortfarande hosta o är förkyld men mkt bättre ändå vilket känns riktigt bra..
idag är det en vecka tills vi åkeeeeeer ! eller planet går på måndan men vi åker härifrån på sönda kväll !!!!

wuhuhuhu !!

<3

hejsan !

har haft en sköön lördag..
vaknade upp runt 10 tiden, utan feber .. första dagen sen i söndags så känndes skönt som fan.
har vatt lite ärenden me pappa idag o sen va jag o rondik o åt på en kinaresturang, mums! sen har ja vatt hemma me mina föräldrar o kollat melodifestivalen o wallander. är ju inte helt kry o jag måste ju bli frisk.. så  medans måååånga nog är ute den kväll som är alla <3 ans dag.. firar inte den speciellt nu när ja är singel.. men man kan visa dom närmaste att man uppskattar dom :) fick en söt t-shirt av mammsi.. pappa o ja körde o köpte fina blommor till mamma me. nej nu ska jag nanna .. pusspuss <3


f-r-e-d-a-g





Hallo hallo !

har ej orkat skriva eller inte funnit så mkt att skriva i med jag vatt sjuk eller jag är fortfarande sjuk. så jag har inte ens orkat, dom senaste dagarna har bestått av att ligga i sängen/soffan o kollat på tv inte så jätteroligt. va även hos doktorn igår men får ej svar förrens på måndag.. då hoppas jag verkligen det gått över börjar bli rätt trött på hostmedicinen nu.
men nu har febern gått ner lite o känner mig lite "piggare" har nyss tagit mig en dusch så nu har jag äntligen lena ben igen o känner mig fräsch haha...
så då va det ju redan fre idag, helg... planerna va fest idag me min bästa rondik mfl.. men jag kan ju inte festa som ni förstår så det blir en hemmakväll me familjen, lets dance o movie, riktigt längesen jag va hemma en fredag , nästa fredag blir det fest med vännerna o utgång  sen åker viiiiii !

puss

sjuk.


cill o jag midsommar -08



Halloo bloggen !

sitter i soffan me vovvarna o kollar på tv o dricker kaffe. hostar som en idiot och febern är tillbaka, suck :/
så idag blir det bara att vara hemma o vila upp mig, tråkigt att inte kunna vara ute, det snöööar ju massa jaqg vill ut o åka pulka o ha snöbollskrig haha töntig jag är men så är det. 

nej nu ska ja ringa min mammi, kissskisss !!


hosta.


en bild på mig o ditts <3 haha..


Hejsan !
har vatt iväg flera timmar idag me rondik, mådde mkt bättre idag än va jag trodde, febern är borta fast hostan är kvar .. gör jätteont när jag hostar nu så ska bara vara hemma o mysa ikväll..
först körde ja o hämtade rondik o så körde vi till tågstationen o pratade me dom om biljetter till kastrup ;) sen gick vi o köpte kaffe o körde till öb o kollade lite sen vidare till sjukan o så fick jag min hepatit b spruta nu har jag bara en kvar innan vi åker :) sist jag tog den sprutan, förra veckan fick jag sjukt ont i armen men nu känner jag inget vilket är riktigt skönt. sen körde vi till mc o köpte varm oboy, träffade även min brorsbarn o så..
sen gick vi till skopunkten o willys o sen körde ja hem rondik vi satt kvar i bilen o dunka massa muuuusic först o flumma.. sen körde jag o hämta mamma på jobbet så köpte vi me oss mat från pastavagnen , mums !

det är min dag i stort sätt...
tänkte lägga in massa gamla bilder lite senare idag så håll utkik;)

kisssskisss !

t-i-s-d-a-g

Morrn, morrn !

gick upp för en liten stund sen..mår fortfarande inte så bra men känner mig ändå lite bättre?
jag hoppas det iallfall för jag o rondik måste kolla upp lite grejs idag o sen ska jag ta hepatit b sprutan så det får bli en liten tripp idag vilket fall som helst..
sitter iallfall i köket nu och dricker kaffe ska snart äta frukost med o sen göra vid mig så gott det går? haha...
 
ha en trevlig tisdag. kissskisss !


jessy.

faan va jag äter idag .. bara för det finns inte så mkt annat o göra när man är sjuk..
åh nu börja sex and the city , skriver sen igen om jag inte somnar..


s-j-u-k.

Gokväll..
ligger i sängen vilket ja har gjort i stort sett hela dagen..
börjar bli väldigt långtråkigt men jag mår sämre än innan :(
feber, hosta o ont i magen i mellanåt.
imorron hoppas jag på att vara frisk , jag o rondik skulle ju massa ärenden o bara umgås.
nej nu måste jag resa mig från sängen buhu, ta hostmedicin o nått gott att äta ..


mån

hej,,
fint väder ute men jag ligger i sängen, har hostat hela natten, sjukt jobbigt,
nu ska jag ta lite frisk luft o träffa rondik innan hon ska jobba.. sen ska jag hem o duscha , ta mina sprutor o om ja mår bättre träffa ditts o maaaslin..


kisskiss !

natt.





det får bli ett till inlägg ikväll/natt.
ligger nerbäddad i min säng med min mini bärbara,  riktigt nice.
kollar hur vädret är i malaga nu lite mer som är bra o veta om m.
sen snackar ja me fina vänner på msn också och ligger o hostar vilket är ganska irriterande.
men ska snart sova :)


krasslig.





Godkväll !

har precis kollat en beck film med mammi, mkt bra.
innan dess solade ja me rondik det va nice.. men sen när ja kom hem fick ja frossa, kännde mig febrig o kliade i halsen, så har legat i soffan me täcket o kollat top model sen körde jag o mamma o köpte masssssa godis o åt när vi kollade på beck, mysigt!  har ätit två mackor me nyss o sitter o hostar och har ont i magen pga allt godis..
hoppas ja känner mig bättre imorrron , natti natti / jessy

s-ö-n-d-a-g

åh vilket underbart väder det är idag :)
sov ut till kl 13 sen har jag o mamma kollat Kanadas top model sen hämtade jag nyss syrran..
nu ska jag o rondik sola, det va evigheter sen så tingeling sålänge*

mackor.


bästa tess o jag :)


sitter o läser olika bloggar o äter mackor o dricker mjölk , mysigt!
det va precis att ja orkade gå ner o göra mackor haha gud va lat jag kan vara ibland.


l-ö-r


bild från juldagen,
fidde,syster,jag o martin



tjoho!

gårdagen blev mkt lyckad, trevlig förfest me bästa tjejer o rolig utgång plus crazy niight !
idag har jag softat o sovit .. har vatt sjukt trött, sen städade jag mitt rum , duktig ja vet :)
sen va jag själv hemma för mina föräldrar åkte iväg o skulle bowla me pappas jobb så rondik kom en stund o vi rökte lite vattenpipa o kolla lite tågbiljetter o annat inför spanien .. nervöös ? eh jaaaa !!!
nu sitter ja är helt uttråkad haha men orkar inte göra nått heller så..
imorron är det söndag, har börjat gilla söndagar starkt haha:) ska till mc donalds me tässss sen ska ja säkert träffa rondik me en stund:) imorron är det prick två veckor innan vi åker.. planet går på måndan men vi ska åka härifrån redan på söndagkväll ..

bilder från igår får ja se om kommer upp haha...

kisssskisss !

f-r-e-d-a-g

jippiii ! alltid skönt me fredagar. idagens har jag vatt uppe me tuppen, gick upp redan kl 8 skittidigt för mig.. gjorde vid mig i lugn o ro o åt frukost sen kom tess o hämtade mig så körde vi till hässleholm o sen letade reda på salongen fick vänta ett tag men sen när det va tess tur gick det skitsnabbt. sen fick jag köra hemåt i me det blödde lite i hennes face:P så körde vi inom donken o satt där o åt sen skulle vi tanka o jag va lärare för tess har aldrig gjort det tidigare hahaha.. körde lite rundor sen skjutsade hon hem mig.. en trevlig liten tripp.. när ja kom hem prata ja me cill läänge i tel, trevligt :) sen me elna också trevligt haha:) har hällt i mig massa kaffe nu så ja nästan mår illa..är rätt trött o ska vila lite framför tv:n hade jag tänkt.. sen kanske lite ärenden när pappa kmr hem me biiilen..ikväll blir det nog fest , me like ! pusspuss! ps. glöm ej kommentera inlägget nedan ;)

?





va tycker ni , blond eller brunett?

trivs skitbra i båda så har ingen panik men kul o veta va ni tycker jag passar bäst i.
nu är jag skittrött o jätteont i ryggen så nu är det natti natti för mig.

kisskiss !

t-o-r-s

Hallo !

sitter i soffan nu me bärbara i knät , värmer skönt :) haha..
idagens har jag bara vatt hemma o tagit det lugnt men har diskat också och  vatt ute o gått en runda me rondik !
gårdagen blev inte som planerad malin övertalade mig att dra till banken (uteställe) och så fick det bli.. förfest på tre pers hur fan kunde vi väsnas så mkt? sen träffa ja syster ute me så sov hos henne.
mamma o jag har ätit god middag och sen chips o dipp precis, snacka om mätt.. ska försöka lägga mig i tid inatt imorron blir det upp tidigt för jag o tess ska en tripp till hässleholm haha.. nej men hon ska ta väck leverfläckar där på en salong så ska följa me henne :)
ska snart ta mig ett varmt bad o fräscha upp mig lite ...



o-n-s

hallo hallo...

skriver lite snabbt nu, ska snart ta bussen in me rondik till staaan... ska gå o kolla lite o så:)
har bara så j'kla ont i ryggen, men blir nog bättre av att röra sig lite ...

nej nu måste jag gå pussahaj


g-l-a-s-s

kan inte somna, la mig en timme typ men gick ej så satte mig på min laptop igen har ätit lite glass o druckit mjölk me ska ta en panodil me o testa om ja kan sova, dumma huvudvärk.. blir så om man tänker för mkt vilket ja gör när ja ska sova..


tess and me

nej nu blir det försöka sova igen, natti natti / jessss


spanien



20 dagar kvar, wuhuuu!


t-i-s

hej!

sen update today..
är trött o seg idag.. innan idag var jag som sagt o tog en spruta i armen har haft jätteont i den o haft svårt för att röra den, därav dåligt humör me i guess... träffade rondik en liten sväng innan ja hämtade mamma på jobbet sen åt vi middag o så har legat o kollat massa bra program som top model, andra avenyn mfl.
inget vettigt men det är ju skönt ibland när man känner sig lite nere? vet i fan..

imorron ska jag vakna upp på ett stråålande humör efter en lång härlig sömn.. ta mig en dusch, göra vid mig o sen in till stan me rondik o kanske få nått me mig hem?  

just nu håller jag på föra över lite bilder till denna mini datan o fixar me mappar osv.
dricker te gör jag me..

åååh nu börjar victoria silversteds program, yeees lite gladare blev ja nu :)
återkommer, ciao !

hp mini

sitter på min lilla söta hp mini data nu, bredbandet funkar bara ibland på det o sånt så det har inte blivit så mkt på den men nu så.. ska fixa det mobila bredbandet nu i veckan så ja kan ha me den överallt :) nej nu ska ja nanna mega trött.. kisskiss !

aj?

håller på att ta mina sputor så nu när ja skulle ta min sista som ja har i benet nu (låter fint va?) så har jag tappat bort den lilla "öppnaren" till vätskorna så ja bet upp dom har gjort det några gånger nu allstå det är typ hårt plast iafl så gick det inte så bra så det blöder i mitt tandkött o gör ont :/ stackars mig.. dessutom läcker min spruta nu me, ååh !!

idag har jag vatt hemma, gjrt lite nödvändigt o tvärtom sen har jag vatt me rondik.. chilla hemma hos henne o snacka massa sen skulle vi köra till affären eller ja jag köra o det gick ju sådär hade inte vår bil som ja är van vid men vi kom hem välbehållna :) haha.. det va rätt kul:P

imorron ska ja till sjukhuset eller där ja gick o tog mina sprutor innan ja började me att göra det hemma själv.. ska ta mot hepatit a nu innan spanien , usch hatar verkligen sprutor tro det eller ej .. speciellt när andra tar dom gaah.

m-å-n


jag o tess förra fredan<<3

s-ö-n-d-a-g

inte bästa söndan idag, dåligt humör o sånt idag.


morgondagen:


* duscha
*fixa till mig
* stan o apoteket
*sprutorna
*leka me rondik

nått sånt i den stilen ser nog morgondagen ut... kissssskisss!


1-f-e-b

hejhej!

söndag idag .. igår va jag bara hemma blev rätt hårt i fredags haha ..
men det va skönt o vakna upp o vara rätt pigg idagens... igår lördag va ja som sagt hemma me mamma o pappa o alla hundarna haha sen träffade jag rondik en stund så körde vi till mc o flumma o drack varm oboy, mysigt!
idagens har ja kollat reprisen av lets dance o hälsat på rondik på hennes jobb ..
ska snart duscha o sånt..

ha en bra söndag :)

pusss

...


malin o jag igår<3

RSS 2.0