Godkväll.

sitter här nyduschad o insmörjd. åt nyss en panpizza o snacka me fisen, fast fortfarnde hungrig haha inte så likt mig !

ikväll har jag varit hos tess.. vi har hållt på med min kjol i ca 3timmar hahahaha. allstå symaskinen ville inte. aah fick spel på den. tillslut kom ja på en ide att skita i symaskinen o knyta den o bara sy på mönster, då fick det bli. kunde vi inte kommit på det ca 2 timmar tidigare? haha typiskt.
sen börja vi flumma o fula oss, alltid lika kul:)<3

så nu har jag en hel outfit till imorron kväll, wuuhu! ska bara fixa toppen lite.
ska nog gå ner o ta nått päron, va på netto o handla lite innan me syrran, wuhu! jag är glad idag:P det är ju brau.

imorron ska jag inte gå i skolan, asskönt :)
ska först till kum sen övningsköra o sen ska jag faktiskt till skolan haha men inte på nån lektion o så utan bara köpa förköp till 3:3 o sen ska johanna ta some pics of me o sen hem, där antagligen E kommer ligga o sova fortfarande? om han inte har bråttom hooome.

han har inte kommit än:/ han hjälper sin pappa en musik/ljus grej hoho men han kommer så fort dom är klara. längatar. ska bli mööjs.

men sov gott allesammans<3 puss / jess


jag hade lite tråkigt innan idag.
image507

wuhu!

skulle egntligen tagit bussen nu men ringde pem nästan nyss, hon låg o sov fortfarande !! unge. haha
så vi ska träffas vid 11 istl. i med vi har projektarbetsdagar bestämmer vi själva, lixom eget ansvar o så. men vi har mutch to do ! men ändån skönt för mig o ta det extra lugnt. hoho...

är på min andra kopp kaffe nu, nicigt värre:) har en del o göra men jag ska nog sitta här en stund o bara ta det lugnt. hatar att stressa på morronen, så detta va nice :P haha.

ååh drömde inatt att jag fick tillbaka mitt långa naturliga hår med lite lockar här o där, besviken blev jag när jag vakna upp me mitt löshår. snälla kan jag inte få tillbaka mitt gamla hår..

har ni några tips på hur det växer snabbare? isfl hade jag varit tacksam.

image506

drömhåret, ohyes!


Torsdag

Godmorgon:)

har nyss fått i mig två mackor, va lite jobbigt idag vet ej varför ... nu dricker jag mitt kaffe <3 hoho
min vovve står här o glor på mig, sov hos mig inatt möjs..

idag ska jag o emelie träffas 10 o börja skriva på vår slutdokumentation o sen ska vi dansa vid 11.30 sen kanske lite till på slutdokumnetationen eller är vi nöjda så? får väl se hur bra det går.

sen ska jag hämta ut mina moneys o beställa nytt visa kort o kanske gå lite på stan om ja orkar? annars tar ja det i helgen eller nått.

när jag är hemma ska jag in till tess o suuy min kjol där.. sen kommer E hit :) så blir det möjs o så.
låter som en bra dag, får jhoppas det blir det med !;)

ska snart göra vid mig lite o slänga på mig danskläderna, sitter här i min möööjsiga morronrock.

ha en trevlig dag allesammans. Puss

lips

lips

Godkväll!

Kom nyss hem..
efter jag,pem,jeff,jack o micke dansat så mötte jag min syster så gick vi o sola, det va evigheter sen. känndes skönt fick lite färg iafl.sen blev det bråttom hem, käka, duscha, sminka  mig, byta kläder o sen ta bussen in igen detta på typ en halvtimme lite meer, rekord haha. sen mötte jag jea så gick vi till barbacka va rätt mkt folk. det va tre tjejers projektarbete som hade "modevisning" dom gick frisör så det va först o främst hår o smink men även kläderna då o nårga som sjöng.. riktigt bra va det:)

sen gick vi till mc o tog en mellan jordgsubbmilkshake,, gottis. sen tog ja bussen hem o nu sitter jag här. trött som en loppa? haha. aja..

ikväll ska ja lägga mig i tid, en sak som är säker iafl :) jupp jupp.

men nu ska ja softa lite o ringa pem. PUSSHAJ!

Bilder från i somras

Syster skickade några bilder från i somras, skolavlutningen .



image499

image500

image501

haha hennes arm ser jätterolig ut btw.

Onsdag

Godmorgon!

har precis ätit frukost, mums. dricker kaffe nu.
ska snart gå o duscha.
har studiedag idag fast ska ändå till skolan o dansa vid 14, lite drygt. men måste till projektarbetet!
somnade inte förrens jättesent igår, runt 4-5 tiden. men tvinga mig tt gå upp nu i med ja ska tvätta håret o så.

har fått en tid på tis att kolla balkläningar:) wuhu. hoppas jag hittar nån fin. helst hade jag velat designa den själv o valt tyg så nån kunde sytt den men ser inte så ljust ut just nu ..

ah det är bara onsdag känns som torsdag. imorron o fredag blir två jobbiga projektarbetsdagar :(
men men snart slutar man skolan, fast kommer sakna det iafl klassen o dansen.

nu ska jag hämta mer kaffe<3

ha en bra dag / Jess


image498

natti<3

nu ska jag gå o lägga mig, kl är 3 o jag har suttit vid datan o verkligen inte gjort nånting sen kl 22. va hos tess innan o sydde överdelen till min topp, blev lite flummig haha.. skitsamma.

skriver mer imorron .. PUSSSSSSSSSSS

lips..

image497

TISDAG

detta är inte min dag, det vet jag.
vad händer me mig? orka.

HEJ HOPP

nu har tess vatt här en stund, elr hon gick för en timme sen haha men ändå:)
kolla lite på mitt tyg o så, ska låna hennes symaskin o sy imorron men hon ska hjälpa mig lite är inte så duktig haha:P hoppas det blir brau iafl. sen lyssna vi lite på musik för båda håller på med danser. hittat en låt jag vill mixa me en annan men neeej jag vet inte va musiken heter skitstörigt men det löser sig nog.

fick ett ryck innan o städade på mitt rum med:) så är rättså fint.
jag är typ stressad över allt som behövs göras nu i skolan:

*projektarbetet
*slutproduktionen (dans)
*bal- och studentkläning
*körkort

m.m

visst fan har svenska läxa tills imorron. måste läsa igenom det innan jag lägger mig vilket jag ska göra snart, är jättetrött nu. godnatt / jess<3

Bilder från helgen !

Elna o jag i fredags innan chillout:

image494


Innan björket i lördags:

ditte, josse, jag
image495

Jag o ditte, mitt hår ser mkt mörkare ut än va det är..

image496

Måndag--

började inte förrens kl 13 idag egentligen men jag o pem va i skolan kl 10 typ. gjorde lite på dansen, en fyra? haha aja. sen gjorde vi magövningar typ:P sen va vi på rusta, lidl m.m  sen ahde vi filmkunskap.. gick lite tidigare o så körde vi o köpte tyg.. ska sy tarzan kläder typ till på fredan då det är 3:3 disco o tarzan tema. haha

nu kom tess... skriver mer sen ciao

:)

har verkligen haft en jättebrau helg :)
bilder från igår kan ja lägga in när ditte har skickat dom.

i fredags va jag i skolan o sen var jag o pem i malmö me hennes pappa o kompis, jävla väder bara . pem köpte balkläning, skor, smycken .. jag ska nog kolla i veckan..sen va jag hemma sent o gjorde vid mig o elna kom hit, flumma o så sen stack vi till chillut, hade trevligt:)


I lördags vaknade jag av att E ringde mig o elna satt o knappde på min data haha. tog det väldigt lugnt hela dagen o sen gjorde vid mig o åkte till ditte o förfesta sen drog till björket,, hade jättekul:) sen nanna ja sött hos E.. har myst hela dagen sen träffa jag pem så skulle vi börja vår balettkurs.. så åkte in till kristianstad. läraren vi skulle ha är vår danslärare även i skolan, en av dom :) men hon kom aldrig så ringde henne men hon ahde inte fått reda på att det börja idag.. haha :/ så blev inget. men sen kom ja hem o har krängt mat.

lite kortfattat av min helg. ska ta mig ett varmt bad nu o sen nanna.. hörs imorron. puss

Godkväll:)

usch va det blåser ute, scary:S

efter uppskrivning bara softade jag, tog lite fula picts.. sen snacka ja me elna i tel rätt länge o så bestämde vi oss för att träffas o åka till tivolibadet o simma lite. tänkte det  är nog inte så mkt folk såhär dags men joooo.. skitstörigt. haha men busstrippen jag skulle ta till stan blev lite annorlunda jämnfört me vanligt. bussen lät rätt konstigt o så sen helt plötsligt stannade den o motorn stängdes av lamporna blinkad eo hade sig sen till slut kunde vi köra iväg haha, blockerade vägen me. men då var vi tvugna att köra till busscentralen som låg åt ett annat håll? haha okeeej. sen när vi nääästan va framma la bussen av i rondellen haha men hann preci ur den fan va siggit för dom andra bidlarna annars. så kom en annan buss brevid oss så vi fick åka me i den. helt sjukt. men det va rätt kul.
sen träffade ja elna tillslut. baade o bastade men inte så länge, sen köpte vi godis på videomix.. o åkte hem till mig. vi har typ bara chilllat, snackat o hon har fått filma mig när ja kmt på lite danssteg haha. nu ligger hon o sover o jag sitte rhär o ska upp kl 6? det är ju bra. ska packa nu o sen sova förhoppningsvis.

imorron har jag EN lektion, svenska, bajs. sen ska vi dansa lite på studietiden o sen ska jag pem o hennes pappa till malmö. kolla balkläningar tööjp.

sen på kvällen ska jag nog ut. men nu ska ja nana. puss o godnatt / jessy

image493

WWWWWWWWWWUUUUUUHUUUU:D

är sååå j*vlaaaaaaaa glad nu:D:D klarade precis uppskrivning, wuhu, wuhu!

image492

:)

körningen gick sådär:/ är ju så van att köra vår bil så känndes som att börja köra på nytt:P men läraren va skitbrau:)! efter det åkte ja hem o duscha o bytte om sen in till stan o mötte E. gick på stan en runda, fick me mig hem dove, summer glow o ansiktmask. E köpte fina kläder o så:)
hemma hos mig åt vi, snacka o så. sen va aj jättesugen på frukt så en kvart innan maxi stängde körde vi dit.. köpte vindruvor, choco latte, mjöl, kolsyrat vatten :) sen har vi flummat o busat o nu har han åkt hoome.

nu är jag jättetrötter. har inte pluggat nånting idag men det är inte lönt för ja kommer somna. så ska snart nanna.. ska bli skönt :)

söta vi är va, haha !

image491


sov gott, allesammans.. imorron blir en riktig pluggdag för mig.

puss o kram / jess

HEJHEJ

dansen gick sådär idag, mådde illa som sagt:P men kom en rätt bra bit sen va religonen inställd, jag åkte hem o sen va jag inte kry så brydde mig inte om svenskan. så har sovit lite o städat lite.

snart ska jag iväg o övningsköra för trafikskolan, jag är nervös, har abar kört där en gång o det va inte för den läraren jag ska ha. men har kört massa hemma men ändån :)

skriver sen hur det gick:P pusshej

Tisdag!

Godmorgon!

är stressad, men datan var på :P
ska hälla i mig sista koppen kaffe o sen slänga på mig ytterkläderna o bege mig till skolan. första lektionen dans. mår illa som en gris hoppas det går över .

byee

Godkväll!

Idag har jag fått en del gjort, har pluggat en del teori, elr gjort sånna prov på datan rättare sagt. sen gick jag till min syrra med våra sallader som mamma köpt, jag åt kycklingsallad, mums:)  men mådde rätt illa. hade med min träningsvideo o så körde vi igång fast vi gjorde inte allt men den va rolig, shit va varm jag blev, det kändnes verkligen i magen när man gjorde magövningarna, asbra ju! men vi såg nog rätt roliga ut , ja asgarva jättemkt hahaha! sen bestämde vi oss för att ut o gå en lång runda, så det gjorde vi. sen tog vi en liten runda med hundarna med.  när ja kom hem duscha jag o har ätit en stor tallrik emd havregrynsgröt med skivade bananer o mjölk:) har även pratat med pemsan i tel.

ska packa lite grejs till imorron sen ska jag krypa ner under mitt täcke o glotta tv o sen somna. upp tidigt imorron, dagen börjar med dans !

blev ingen solning idag heller, hoppas imorron ! vill inte gå o sola själv hatar det haha.

sen blir det fest hela helgen, nice:):) sov så gott / jess<3

image490

Måndag

Hejhej!

sitter o pluggar för fullt, går väl sådär !
i morse vaknade jag vid 5 tiden av värsta tandvärken, hata! brukar gå över nästan direkt me alvedon men det gjorde det inte så missade min körlektion o skolan.. men den är borta nu det är ju bra. måste beställa tid till tandläkaren snart.

fick min träningsvideo idag som jag beställt från slimshopping.se, typ dansövningar osv. ska testa den senare med min syster :) men först ska vi äta sallad som mamma kommer hem med efter jobbet vid 17 tiden. hon ska köpa halstabletter till mig me, svider i halsen ajaj. sen vill jag sola idag me så om ja får me min syster så ska vi det.


fick en ny körtid imorron vid 14 tiden vilket är jättebra:) nu ska ja fortsätta plugga o dricka kaffe en stund.

ha en bra dag ! puss / jess




min heta storysyster som fular sig haha !
image489


kvälllller...

hallojsan !

sitter här hos emil nu.. eller har vatt här hela dagen sov här efter vi va ute igår. men han sover nu, trvligt hehe! har precis ätit två mackor o ett stort glass oboy:)
ska också gå o lägga mig nu !

skriver mer om min helg later.. ska åka hem imorron. godnatt allesammans :)<3/JESS

ME

ME

hallooojsan

är på rikigt flumhumör idag, så jäkla kul ! kan inte koncentrera mig på nått.. haha..
dansen va onödigt att vi stan dit va inga som kunde osv.. så ja o pem flumma. sen hem igen o så har jag o syster flummat hon har tagit på sig gamla kläder som är mina o så har vi filmat oss o dansat hahahaha fyfan va pinsamma videos:P

skulle egentligen pluggat ebhöver dte men nu ska ja duscha kanske lugnar mig då? hahaha.. sen är ja på festhumör som fan, o fest blir det:D:D:D

ciao sålänge :)

FREDAG!

Hajsan hoppsan !

är egentligen ledig idag men jag o pemelie ska till skolan o lära ut lite dans o vi hade ebstämt att träffaas kl 9 för att komma på lite till hahaha.. BÅDE försov sig, hur lyckas vi? så vi kmr dit vid 10 när dom andra kmr men det löser sig !

dricker kaffe nu, as usauly:P

ska bara borsta tänderna o packa sen är jag ready o pappa ska köra mig så det är ingen panik. hoho !

ska aj hämta mer kaffe o stretcha lite haha jag är knäppis..

hörs när jag är hemma igen runt 12 tiden maybe? PUSSPUSS


jag o pemsan, dancing!
image487

nattiii<3



E, han virade min fina halsduk runt huet på mig i helgen, snyggt?
image486

ne nu ska jag snart lägga mig, sköönt. upp o dansa imorron sen ledig resten av plugg som kommer bestå av plugg & utgång!

godnatt /jess

tjolahopp

dagen började me arbetsliv fick tillbaka vår lärare som vi skulle haft som vi har i scen mask o kostym me.. fick lära oss skriva cv osv. rätt bra o kunna:) sen dans me boel, skitkul!! kom rätt långt me dansen me. sen åt vi  i matsalen men va inte så gott sen gick ja till mammi o köpte mat på subway o åt me haha. sen gick vi till sjukhuset o sen till en annan doktor me så tog rätt lång tid men e hemma o pluggar nu.. orkar inte skriva så mkt mer just nu. ska plugga vidare. ciao sålänge<3

TORSDAG

godmorgon, godmorgon :)!

sitter här o dricker kaffe, har ätit två varma mackor till frkuost o lite choklad:P
va jättetrött imorse, ville inte gå upp ah ! ändå somnade jaf vid 20.30 tiden.
blev rätt mkt plugg igår *stolt* haha.

nu har jag egentligen bråttom men jag orkar verkligen inte stressa idag.
men måste klä på mig nu . ha en bra dag.. pussisar / jess


hejhej

Guuud vad jag är trött, blev det när ja kom hem, hade kunnat somna nu känner jag. ska lägga mig rikigt tidigt idag!
Skolan idag va rätt tråkigt, men ja o pem flumma som vanligt så det blir roligare då:P:)!

Vi skulle hitta på lite mer dans idag men gick inte alls bra haha.. aja. bara vi har en bit tills på fre.
SKa plugga lite nu o sen ska aj fan ta mig sova haha.. kommer inte kunna hålla mig vauuken ! fuck. aja.

Imorron blir det skola igen, kl 8 arbetsliv HATA! men ska ha en annan lärare där nu o sen dans det ska bli kul sen ska ajg till sjukhuset så missar sista lektionen, men det är lugnt för mig haha!

ha en bra kväll.. puss o kanske gonatt? haha..<3

ONSDAG

Godmorgon:)!!

gick upp för en liten stund sen, tänkte först ligga kvar för är lite krasslig men jag va duktig o gick upp. har nyss ätit två leverpastaj mackor, älska! sen fricker jag COLA? dricker aldrig det på morgonen men jag behöver nergi o jag är inte sugen på kaffe idag.

börjar 10.05 innan började vi 9.40 så lite längre sovmorgon :) gick upp alldles för sent gentligen had een del ja skulle gjort innan men det får jag ta sen.

nu ska jag göra vid mig hade jag tänkt, på med löshåret osv. tråkig skoldag idag. när ja kommer hem MÅSTE jag plugga.

min vovve sara har sovit hos mig hela natten sen släppte mamma ut henne imorse sen sprang hon upp till mig igen, nu ligger hon på min mjuka matta brevid mig..

men ha en bra allesamamns. pusss/jess

image484

Godkväll...

har lagt mig tidigt senaste tiden men ikväll gick det inte.. kanske beror på att ja hällt i mig liter me kaffe elr att ja mådde helt sjukt illa innan, gått över nu som tur är. var helt svim färdig o så:/ hemskt.

måste sova snart annars kommer ja inte orka gå upp imorron, tur att man har lite  sovmorron.. har inte kunnat plugga nått knappt i med ja mått så pass illa.. mend et kommer en ny dag imorron me nya tag!

ska kolla lite på tv o hoppas på att jag somnar:P

sov gott allihopa <3 // jess

image483

syster,kusin,jag

syster,kusin,jag

home

nu är jag hemma från skolan elr ja kom hem vid 13.30 tiden men ändån.
skoldagen gick rätt fort slutade 12.30 nice... sen gick ja o elna lite ärenden o åt på mc donalds sen åkte ja hem..
flummjat me hundarna o min syster men nu gick dom.. ska plugga lite idag ska bara hälla i mig några liter kaffe först.

plugga o bada är nog det enda som står på schemat idag, sen gå o lägga mig tidigt.. skönt ! juppjupp.

korta inlägg det blir idag haha:P

gammal bild på mig o ditte<3

image479

lite halv lulliga haha men den kvällen var sjukt rolig..

hörs senare. kiss/ jess

TISDAG

Godmorgon:)

blir ett kort inlägg, ska snart rusa till bussen..
har ätit frukost o gjort vid mig lite. dricke rkaffe just u sen ska ja borsta tänderna o packa ååh shit måste skynda mig..

slutar redan vid 12.35 så skriver när ja är hemma. ha en bra dag! PUSS!

:)

Godkväll:)

har nyss tagit mig ett varmt skönt bad... rikigt nice va det ! sen ahr jag smörjt in mig i min vaniljbodylotion.. tyvärr känner ja inte lukten har inget luktsinne just nu efter opereationen o för jag är så j*vla  förkyld hela tiden.. :P

skrev ju att ja skulle ta massa bilder i helgen, men så blev det inte:S min kamera dog direkt .. sorry ! typsikt jupp.


kl är bara 19 o ja är jääääätttetrött...men ja har bestämt mig för att plugga lite teori, ett måste :P sen blir det att nanna tidigt..

ni får ha en bra kväll o sov gott <3



jag lockar håret hos pemsan.
image478

MÅNDAG

hejhej..

har inte hunnit skriva så mkt i helgen.. men nu är jag hemma :)
lördes blev inte som vi tänkt, dit vi skulle först blev inställt. men emelie kom o hämta oss sen förfesta vi lite hemma hos henen o sen vidare, men inte så länge o sen hem till henne igen, det var väl sådär ! sen i söndes kom E o hämta mig så kolla vi film, badade, hämta mat sen nanade vi :)

riktigt jobbigt att gå upp imorse, gick upp 6.50 o tåget gick 7.18 haha.. men jag hann, E körde ju mig till stationen, mötte pem där o så tog vi tåget..

vi hade dans me boel, alltid kul:) men va inte på rikigt danshumör idag så dte va rätt segt.
sen hade vi håltimme i 3 h o gick massa ärenden o åt på subay o drack lalamjölk på mc donalds. sen hade vi vår första filmkunskap lektion, malin o ditts me:) rätt drygt i 3h men ändå skön lärare så:P

sen tog ja bussen hem o har krängt massa mackor o nu sitter jag här o är jättetrött, ska snart ta mig ett varmt bad, mm niiiice !!

skriver mer sen. puss

party

Ikväll blir det party som sgat, trevligt:)
vatt hemma i två dagar nu så ska bli skönt att komma ut o göra vid sig lite.
idag ska jag ta massa kort har ja bestämt mig för, va ett tag sen jag hade me min kamera o gjorde det, men idag så ! hoppas ja inte glömmer den nu bara för det.. haha

typiskt vår bil har gått i sönder så måste ta bussen o sen tåg till pem, jobbigt, skulle egntligen åkt bil hela vägen :/ gaaah!!!

har duschat, filat naglarna, oljat in dom o målat tånaglarna.. nu är mitt hår halvtorrt när det är helt torrt ska ja platta det o sen på med löshåret :) ja tänkte testa med lösögonfransar för första gången idag`? vet inte.. behöver egentligen inte för ja har långa o när ja fått nångång innan har mina egna vatt längre men nu har ja ett par hemma som ser nice ut så får se hur det blir, lite kul o testa nytt ju.

imorron ska ja o pem träna dans, lyckat när man har festat dagen innan, jaja det fixar vi:)

ha en så brau helg allesamamns:) Puss / jess

Lördag!

Godmorgon:)!

är uppe i tid en lördag, men det har jag varit hela veckan :) känns konstigt o vakna upp hemma en lördagmorgon :P brukar alltid vakna hos pem elller E .

sitter o dricker kaffe nu, va i sugen på nån frukost än men tog mig en choklad bit haha..

ikväll blir det nog att man följer med på födelsedagsfest o lite förfere hos pemsan.
så ska packa o sånt sen, sen beger ja mig till hässleholm.

ha en trevlig lördag:) PUSS

image477

....

Godkväll:)

jag har precis suttit o kollat på lets dance me mina föräldrar, var ett tag sen man gjorde det en fredag kväll.. men skönt när man inte är så kry.. är jättetrött o ska snart sova, inte likt mig:P

ska ligga o kolla lite på tv om det finns nått bra, kan ju alltid hoppas!
vi körde till videomix innan o köpte massa gottis, mums:)

men ska nana snart. hörs imorron <3 sov sött / jess

afrikansk dans<3

image476

snart kommer ja dansa det 1gång i veckan, kmr bli lovely<3

HELLO

har varit o handlat mat me pappa, köpte även aceton det va efterlängtat o avsminkningsservetter!
sen övningskörde jag lite o så sen när vi kom hem åt vi grillade revben som vi köpte då o potatissallad..
nu proppar ja i mig vindruvor? är apmätt haha..

malin o hennes syter va här för malin skulle hämta massa kläder hon hade här, så busade dom med zlatte :)

nu har jag lite serious talk me en person..

have to gooo.. kiss

Fredag!

Godmorgon!

fast gick uppp för 1½ timme sen...
blev ingen skola för mig idag, vill vila upp mig elr behöver det mår ju icke så brau :(!
faaan va jag har ont i ryggen efter massagen igår, helt sjukt.. ska det verkligen göra så ont? kan ju knappt röra mig, help!

doktorn ringde imorse o sa att det inte blev nått sånt test idag för hon va inte där o sen ringde skolsystern mig precis, snacka om bli paff! hon sa att ja skulle krya på mig o om det var nått jag behövde hjälp me i skolväg skulle ja komma till henne, snällt!

sitter här o lyssnar på musik är sjukt seg orkar inte göra så mkt. får se om det blir nått städande idag?

sitter o sprayar nässpary för fullt nu iafl... JAG SKA BLI FRISK!!!!!!!

ha en bra dag allesammans. puss

natti

image416

nice...

det va så himla skönt me massagen o badet, badade både inne o ute men shit va varm man blev haha.. gjorde rätt ont i mellanåt när hon masserade mina muskelknutor men det va nice:)

nu har jag nyss tagit ett varmt bad o tvättat håret osv.
har inte städat rummet idag heller, fy på mig.. snart är det läggadags för min del är sjukligt trött. får se om jag mår bättre imorron annars får ja stanna hemma o vila upp mig för nu håller jag på o frysa ihäj, dumma feber!

doktorn imorron iafl, ska göra massa allergiprover:S

ne men nu ska jag ta på mig o sen mysa framför tvn . godnatt allesammans :)<3 // jess



home

är hemma igen .. ingen lång skoldag precis.. jag o emelie hade dans o lärde ut lite hade ju vatt bra om det hade kommit fler? men men det gick bra, dom lärde sig fort:)
känns som mitt huvud väger toooooooon, aj aj.. tagit en alvedon nu hoppas det hjälper liiiite iafl.

skulle behöva städa mitt rum? pallar jag ? huuum.. får se.. ska vila en stund  nu iafl..

se ya later biaaatches;) Puss

image475

:()

sitter här o dricker kaffe, somnade om en stund runt 7 tiden tills halv 9, skönt me lite sömn till:) har ätit frukost igen haha. dratt på mig träningskläderna osv. har nog feber o är jätteförkyld lyckat o vi ska dansa nu..

image474

nu ska ja dansa så outfiten ser utsåhär haha... ursäkta mitt stökiga rum nu måste ja skynda mig till bussen.. PUSS

Torsdag

Hallloo!

ändå ja kännde mig lite piggare igår så när ja titta på tv somnade jag vid 18.30 o gick upp kl 4 ops.. börjar inte skolan förrens 10 det är ju skitbra? not.. men men.
har ätit frukost precis haha mackor o cola? min frukost brukar inte se ut så men ändån;)

idag är det dans o massage + utomhus jacuzzi som står på schemat;)

hörs senare puss/ jess

:)

känner mig lite piggare nu när jag fått mat i magen o en alvedon så kommer nog klara mig tills det är läggdags haha:P

tänkte att ja skulle fila mina naglar o sen maybe plugga lite teori om ja pallar? vet icke.. ska ta det luuugnt iafl o ha  mys, nu när ja är lite krasslig me.. få ta itu med allt sen som ja har o göra..

skriver godnatt sen :) Puss

SHAKE IT

image473

sandra, jag, pem innan 3:3 den 20 december, we can shake it haha!

HOME

home sweet home.


Guud så skönt o vara hemma. skolan började med nutida konst, suck ! sen lunch o jag o pem gick för en gångskull till matsalen, men fanns det några platser tro? NEEEEEEJ. så vi sket i det o slängde maten haha. gick till mc donalds istl. sen hade vi dans fast teoretiskt, ja o pem va duktiga :) sen projektarbete o mats döda os nästan sen träna vi lite o gjorde lite till på en dans vi ska lära ut imorron.
nu är jag hemma, j*vla piss väder ute..
jag är så sjukt förkyld o huvudet dunkar till max, vill bara sova men det kan ja icke göra än, har mkt ja vill göra o hinna me men har ingen orrrrrrk.. fuck.. ska bli skönt me helg !

snart kmr mamma hem o då ska vi äta grillad kyckling o potatissallad, mumsfilibaaaaaaaaba:)

ne nu måste jag fixa lite things.. byebye

Onsdag!

Godmorgon!

har nyss ätit en tallrik havregrynsgröt, var ett tag sen nu. o sen ett gals vatten o en kopp kaffe!
börjar skolan 9.40, skönt me lite sovmorron o att jag gick upp i tid .
hade ju läxa till dansen idag, har jessica börjat? ne. får se om ja hinner innan ja ska ta den dumma bussen.
känner inte alls för skola idag:(

imorron ska jag få massage på hälsa o helhet, nice som fasen:)

ne nu måste jag göra vid mig.

ha en bra dag allihopa :) PUSS!!


Godkväll!

Nu har jag nyss tränat en stund med syrran. innan dess hämtade vi pappa o så övningskörde jag hem o innan dess tog jag en powernapp. men är sjukt trött ändå. nu äter jag en macka o ska duscha sen ska jag sova i think?

är dödstrött orkar inte skriva mer . sov gott puss

tisdag

hello!

har väl vatt hemma nån timme nu.. svenskan var inställd så gick o beställde körlektion till måndag 7.20 jippi? sen skulle tess ta bussen me för hon skulle till tandis så ja följde me henne men vi satte oss på fel våning? bra jobbat. men hon kom in tillslut iafl sen gick vi hem.. ätit två mackor nu. jag är trött som en apa vill sova men då kan ja inte sova inatt skit me.

hade först dans typ uppvärmning massa, det var skönt för kroppen. sen nått teoretiskt musikal skit? fick läxa i dte till imorron me fan. sen religon o ja o pem flumma som fan. värsta skrattattackerna men men .

här har ni dagens outfit :

image471

sen en bild innan jag tog bussen imorse:

image472


ne nu ska ja lägga mig framför tvn en stund o mysa me sara, my dog.
puss

Skolstart!

Godmorgon !:)

jag är så glad just nu, inte för skolan börjar utan tt jag har sovit normalt inatt. somnade vid 23.30 tiden o vakna av mig själv en halvtimme innan jag skulle bli väckt, så gött:) så har kunnat ta det lugnt för engångsskull, stressar alllltid va det än gäller annars.

sitter o dricker kaffe nu, mmm :)

ska snart sätta på mig träningskläderna o packa lite annat sen ska ja möta tess så ska vi gå till thaa buss.. dagen börjars me dans, me mats. gillar inte tisdagar för vi har massa lektioner fast det är sista moderna dansen idag så kmr sluta rätt tidigt sen.

idag blir det anmälning till baletten o afrikanska dansen.

men ni får ha en bra dag. puss / jess

Godkväll.

Puuuuuh, vilkan dag. den har varit allmänt jobbig bara.
sov mellan 8-10 imorse ingeting i natt. sen börja jag som sagt dröma madrömar så kunde inte sova mer, åtr frukost o drack kaffe så bestämde ja med syrran att vi skulle träna.. tog ett tag sen va hon klar men jag var tvungen att köpa hörlurar till min mp3, slarvat bort min så använder min gamla. tur man har en reserv:) iafl på maxi hade dom baar såna dyra jag vill ha ett par billiga bara så körde vi till öb, hade inga alls inte harald nyborg elr willys heller sen ek radio hade som tur va shit vilken tid det tog bara för ett par hörlurar sne kunde vi äntligen träna men blev typ bara i 30 min sen va lilla jessica yr. kom hem o va lite på datan sen skulle ja ville men gick inte så bra hann sova 15 min sen kom elna så har vi hjälps med hemtentan vi ska lämna imorron, o vi börja idag , smaart!:(
sen åkte hon hem så har jag renskrivit nu. är döööd...

ska ta mig ett bad nu sen ska ja packa tills imorron sen ska ja för engångskull lägga mig i tid, hoppas ja somnar men det borde jag!

imorron blir det att gå upp tidigt, redan vid 6. låååång dag imorron :(

men sov sött sötnosar. puss / jess

btw. min vovvsing ligger här o kelar på min mjuka matta<3

image470

zZzz

hejsan !

har sovt i 2 h nu, är very very tierd men drömde lite madrömmar så ville inte sova mer. det får räcka aa.
nu ska jag byta om till träningskläder o äta frukost, sen blir det att träna me syrran, skönt !

have a nice day :) kiss


TRÖTT

image295

NU börjar jag bli rikigt trötter, kanske dags o gå o vila en stund??

balett!

balett!

Måndag !

GODMORGON

Jag har inte gått o lagt mig än, jag är lite störd.
a uppe till typ tre sen blev ja jättetrött o slumra till sen när ja skulle stänga av tvn såg ja att det var simpel life o va tvungen att kolla o det va rätt många avsnitt sen börja lite annat sen kunde ja inte somna:(
såg gick ner till mamma vid 6 då hon skulle äta frukost så vi satt o snacka i 1 ca. nice.

nu gick hon precis till jobbet o jag sitter o dricker kaffe, var sjukt sugen.. får se om ja kan sova nårra timmar snart annars får ja vara vaken för jag har en del att göra .
jag vill träna nunununu men min syster sover antar jag? !!!

sitter vid mammas data nu så ska se m ja kan lägga in lite bilder här den brukar cpa.

hoppas ni har sovit gott iafl o får en trevlig dag:) puss jess

:(

Fan missade  Victoria secret faschion show :( aja..

image468
sååå j*vlaaaaaaa snyggg!

pratade nyss lite med pem i telefonen.. men pratade i mobben så kunde inte snacka så länge.
vi ska nog ta en fika imorron, ska träffa elna med.
men träna ska ja me göra o det ser jag framemot:D:D:D:D
ska även anmäla mig till två danskurser som jag ska gå på, fortsättning på balett o afrikanskt :) ska bli funnny.

kisss

SÖNDAG

hatar söndagar, så dystert på kvällarna :( fast börjar ju inte skolan förrens på tisdag så det är gött mooos. har varit hos emil hela dagen, sov jättelänge en åt vi middag o kolla på 2½ avsnitt sen körde han mig hem vid 22tiden maybe elr nått. sitter o gör INGET har bajs tråkigt. dricker cola o har ätit mackor så är mega mätt.

var på elvira igår det va trevlans:) jag o elna förfestade först hos min syster me hennes friends sen tog vi tåget, jäklar va det snöade.

imorron ska jag börja me hemamtentan som ska vara klar på tisdan, oopppsssssss?!

HA EN BRA KVÄLL GOTT FOLK<3

image467


Utgång!

HEJ!

imorse städade jag mitt rum, wuhu sen gick jag o la mig vid tolv hade ju inte sovit på hela natten o gick upp vid 16.15 vadå vänt på dygnet?.. aja!

har duschat o ätit två mackor nu. håller på att sminka mig. är inte helt kry men vill ändå ut, blir nog kul:)
fast vet inte vad jag ska ha på mig :S det återstår att se.

hoppas ni får en trevlig kväll. puss


image465

Fredag!

Godmorgon?

har inte gått o lagt mig än, sov ju länge igår o sen sov ja några timmar på kvällen så ja.. har haft feber o mått illa men vet ej om jag har det längre? trååkigt.. mamma gick precis till jobbet typ. suttit o druckit kaffe o snackat lite nu på morronen. ska anmäla mig till danskurser denna termin me så kollar lite nu:) ååh va jag har saknat dansen nu har ju vatt sjuk o sen lov. men tisdag börjar skolan o det gör ju dansen då me, massa dans i skolan kul:)

ska städa mitt rum idag med har ja bestämt, har inte haft tid för det, har ju nästan inte vatt hemma mer än någon timme varje dag så det måste göras. ikväll skulle ja på fest hos jack men får se om feber går väck osv.

sitter på mammas data nu, det va ett tag sen jupp..

skrver mer om en stund:) ha det bra folk! Puss/jess


halvt levande

halloo!

känner mig halvt död idag..

igår badade jag o pem i tyringe, rikigt skoj, glömde tyvärr kameran:/
sen va vi lite hos hennes pappa som va hemkommen från thailand precis, rikigt brun, avis! sen hem till pem o gjorde vid oss sen vidare till E på fest hade kuuul.. sen idag hämta pappa mig vid 16 tiden. har sovit en del o så.

imorron ska jag INTE ställa klockan elr får se. men ska sova länge o så iafl.. vill inte stressa, vill vara hemma lite. men sen ska vi till jack i klassen på fest, får se om man orkar sig ut på nått ställe sen..

ska kolla 2½ män missat halva.. puss

oh my ..

är fortfarande vaken, sjukt! är inte jättetrött heller? men nu ska jag faktiskt stänga av datan o försöka sova. mamma har t.om gått upp o äter frukost för hon ska till jobbet o ja sitter här? haha.

kisses/jess

ONSDAG

har inte gått o lagt mig än, inget ovanligt? nope.. om ett par timmar ska jag o pemsan, bada sååå nice!

image462

glömde skriva innan att dagen innan nyår åkte jag hem till pem.. hyrde film o sånt. sen ut o körde vid 3 på natten o sen sydde vi på paljetter på våra bh ar osv. haha knäppa när kl va 7 på morronen då gick ja o duscha.. vi hade inte sovit nått än.. sen lägger ja mig lite i sängen där emelie me lagt sig precis o hon somnar direkt o snackar sjukt högt o ja kunde verkligen inte sova, försökte få henne till att gå o duscha me sig för vi skulle snart till malmö. efter 45 min gick hon o duscha o jag fick ca 10 min sömn sen upp o hoppa o ta tåget till malmö.. emelie skulle hitta nått o ha på sig till nyår o det gjortde hon. sen väl hemma amssa fler ärenden sen somna ja o fick sova en halvtimme sen va det till att göra vid sig o sen parta loss på nyår...

väldigt stressigt.. jag stressar hela hela hela tiden.. dagen imorron kommer se lika stressig ut typ. orkar ja mer? ah. men det är lov då får man passa på att göra mkt. men måste coooola ner snart för sånt tryck orkar man inte länge.. längesen ja bara va hemma en hel dag.. längtar faktiskt. har mkt annat o göra. t.ex beställa tid för vissa grejor, har en hemtenta som ska vara klar tills vi börjar skolan osv. jag dör.

jag ska även bli bättre på att blogga igen, skrev mkt mer inlägg innan men har inte hunnit.. men det ska jag hinna me nu igen :)

ni får ha det så bra. o försök inte stressa så som jag, inte brau haha !
ska snart försöka sova nu. love / jess

NYÅR

image461

Gott nytt år !

Jahapp, då är det ett nytt år, nya tag! 2008 wuuhu:)! hoppas det blir bättreän 2007, ok har haft många fina, roliga stunder men mkt tråkiga saker har hänt.

igår firade vi nyår hos matte, me emil, emelie, malin, niklas, ponta, friberg osv. hade jätteskoj:) åt tacos o så sen blev det galet :)

sen sov jag me emil:) soov rikigt länge idag steg nog upp vid 18-19 tiden sen gick vi ner o åt god middag. sen vidare till tyringe o hämta grejor o sen hem till pem. vi gick o köpte cola, elr jag köpte cola för jag är inne i en cola period o va sjukt sugen. emelie gick runt o smällde, smällare o en raket under ett träd, smart? haha. sen tog ja tåget hooome, pappa hämta mig på stationen sen har ja ätit lite lax o sen krängt lite chips.
plockat ihop lite grejs, för imorron ska ja o syrran först träna sen ska ja o pem till tyringes badhus o sen på kvällen blir det fest at E`s place.
har inte fått träna på länge o sen lov nu o sånt men nu jävlar har ja såå ont i kroppen o längtar efter att få röra mig så det ska bli rikigt nice.

sen på torsdan blir det först att bada utomhusjaccuzzi på helsa o helhet me syrran i ca., 2h sen ska vi få massage. ska bli otroligt skööönt :)

nu ska ja packa lite o plocka undan. sov gott. puss / jess

RSS 2.0