:)

image53

hej hopp! ett tag sen man skrev igen..

idag fyller ditte 18 år ska dit på middag/fest snart, iih kul! men inte lika kul med stukad fot o kryckor så kan inte följa med ut sen men ska ändå till skolan imorron så!

men ska dra nu..

imorron har jag o emil 17 månader då ska vi gå på resturang o bada hemma hos honom, myys<3 I LOVE U

torsdag

trötter idagens? hajsan !

först på morronen hade vi engelska nationella muntliga prov, fick g men jag är vädligt nöjd med det för jag suger på sånt haha! sen hade vi lunch jag o elna åt på mc, tjååååckiis ! sen hade vi dans egentligen 1 h men vi hade 3 h! sen mötte jag mamma o så gick vi till den nya gallerian massa med folk men va där bara en pytte stund på cubus men jag gjorde några fynd:) köpte en bikini, bh, två linnen, hotpants:) sen hade mamma hämtade mina miss sixty jeans som jag hade lagt undan på mq !

när ja kom hem vilade jag o sov liiidde, sen gick jag o mamsing till netto o handlade lite o sen gick jag ut en runda med tess, vi är fan sjuka på rikigt! va massa kor i hagen vid golfbanan som det alltid såhär års haha sen börja vi döpa typ hälften o sånt o sen kännde på asfalten haha asså ni fattar kanske inte men ändå ahah! har precis sammanfattat dom sidorna vi har prov i på tisdag i naturkunskap typ ekologi, dö...

imorron blir det skola o stan o sen mys med älskling bio o sånt!

miss you tonight<3

liiide bilder från förra veckan när jag o tess hade damp!!

image48

image49

image50

image51

image52

haha ni får tro va ni vill:P

tisdag

haj hopp:)

har fullt upp nu i skolan med dansen inför studieföreställningen börja träna denna evcka o det är på måndag smart! iafl.. imorron ska vi bara dansa hela dagen lång, kommer bli en lång dag !

idag har vi haft dans o sen lång rast då cykla jag hem o softa lite o ut med sara sen tillbaka till skolan o så.. på psykologin fick jag reda på att jag fick vg i betyg:D glaaad! sen opponerade jag o pem med hihi vi va så duktiga så! hon hade gjort en skitsnygg tatto me:D;D;D sen umgicks jag en liten stund med pem sen träffa jag min syrra så gick vi lite på stan, köpte vindruvor sen hem till henne o ut med hundarna sne kom pappa o hämtade oss sen skjutsade han tillbaka oss lite senare så cykla jag hem precis. cyklat 5 ggr idag shiit!

lite trötter nu ja.. vill se pirets of the caribian oxå, hoppas imorron eller på fredag! sen på lördag ska jag tess cilla o nån mer kompis på stan o dela ut fleyrs elr va det heter o göra lite reklam för kiss fm 91.6 !
sen på kvällen ska jag o babe o hans kompisar o några av mina maybe? till tyringedagarna ... hade så kul förra året hahaha!

se ya, pusshajs!

I SKOLAN

hejhejehejehej!!

sitter i skolan nu :( skiitråkigt... har svenska nu fast ingen lärare men vi är ändå lite duktiga:P
är verkligen sjuk trött idag, kom knappt upp imorse, sov hos emil! typ bara klädde på mig o sen åt frukost borsta tänderna o sen iväg... mådde dåligt igår efetr skolan så låg bara i älsklinges säng o kolla på tv när han va ute o fixade med bilen i ett antal timmar!  va hos min syster lite innan oxå igår.. manne hade tagit en kanin o vägrat släppa den allstå en död. fyfan va äckligt!

har gympa och improvisation sen fyyyy va tråkigt jag orkar verkligen inte ska försöka vara kvar tills improvisationen om inte mitt huvud sprängs innan, har as ont!  rikigt gnällig idag !

ikväll blir det iafl feest:D oooh så är det helg såå skönt!

kanske skriver mer sen ciao!


kärlek

image44


image43 JAG ÄLSKAR OSS<3




                             image47


****

image39

Jag o tess i fredags hoho efter skooolan


image40

sen på kvällen åt vi jordgubbar:) kolla va biiiiga!

image41

kan ha damp.

helgen

har tagit det ganska lugnt i helgen tkr jag :P fast har ändå druckit båda dagarna!
i fredes va ja först i skolan men första lektionen gjorde vi typ inget för vår lärare var hos en annan lärare som hade kollapsat så ambulansen kom! sen var vi o kollad epå 3 ornas slutproduktion! sen åt vi i matsalen sen had evi egentligen svenska men vi gick o kolla på en kompis rättegång! sen åkte jag o tess hem.. sen när jag kom hem övningskörde jag med pappa o syster:) gick braaau! skitkul :D sen köpte vi jordgubbar så gick ja in till tess så åt vi jordgubbar o dela på 1 liter vin.. sen skulle vi tagit tåget men det gick inte så pappa fick köra oss.. sen hos emil åkte vi till mc o åt ! sen kolla film rökte vattenpipa o sov.

igår körde emil, jag o tess hem o så åt jag o emil frukost o sen skulle jag övningsköra så följde emil med hahha:) sen var jag pappa o emil hos min bror för hans barn melvin fyllfe 3år så va vi där på kalas o så.. sen när vi kom hem grilla vi med mina föräldrar o åt sen skulle älsklingen hem för hans kulle till björket.. så jag gjorde vid mig o sen in till tess drack vin o cider åt jordgubbar sen vidare till ditte där vi tog det lugnt o åt massa onyttigheter o kolla på eurovison song contest, fyyy va dåliga dom va som vann ffattar inte vad folk tänker på? jaja.. sen kom pappa o hämtade oss så sov jag hos tess. sen nu har jag vatt hemma i ca 1 h .. sen ska jag plugga o så men är så seg nu.. ska försöka få tag på baby oxå !

ciao!


<3

image38

DENNA KILLEN ÄR BÄST, DET BARA ÄR SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ<3 ÄLSKAR DIG HONEY BONEY!!!

wuuhuu:)

nu är jag piggare :) tränade först på min magträningsmaskin kollade på dvd n som va till den så jag kollade hur man skulle göra o jag had egjort lite fel innan haha så det är mkt jobbigare nu men jaja:P sen va jag o tränade själv för tess hann inte o sen kom pappa o hämtade mig så körde vi till maxi så köpte jag jättegoda jordgubbar muums! sen körde vi till industriområdet i näsby så fick jag testa o köra för första gången aaah va skitnervös men det gick faktiskt bättre än väntat mkt bättre än väntat haha! men hade typ inte så mkt kontroll men det va skitkul:)
när vi kom hem åt jag o sen nu har jag duschat o smörjt in mig:)  ska föna håret o sånt o renskriva den överlevnadberättelsen jag gjorde innan o sen kanske skriva en bokrecention om jag orkar?

imorron vad h'äändååår?? först skolan o vi ska kolla på 3 ornas slutproduktion ska bli jätteskoj:) bara ett år kvar tills det är vår tur! ska träffa honey med men får väl se va som händooor,, lördag blir det antagligen fest med tjajor o eurovison songcontest ! oyeah...

nu ska jag draaascha ciao belllaaa*


!

image36


image37

aaaah

Jag är så trött, vill att det ska vara kväll så jag kan lägga mig tidigt o sova hela natten ! men kl är bara 16.. har varit ledig idag men gick upp halv sju? sov hos älsklingen o han skulle jobba o jag till skolan men läraren hade glömt mitt prov så jag ska göra det på tisdag typiskt! så jag fick åka hem, gjorde en överlevnadsberättelse sen gjorde jag vid mig lite till o sen cyklade jag till min syster o gick ut med hennes hundar! haha galet blev helt insnurrad o sånt! sen gick vi till stan o jag köpte ett linne o en scarfs sen köpte vi med oss mat så ösregnade det o vi gick hem till henne.. o sen när vi kom hem så krängde vi är fortfarande jättemätt o så kolla vi tv lite sen gick JAG ut med hundarna i ösregnet aaah, sen kom baby o hämntade mej när han slutade för jag vill inte cykla i regnet hem. sen körde han hem igen för han hade massa att göra.. nu har jag städat o damsugit mitt rum o jag är så trött o vet inte vart jag ska ta vägen aaah... skulle träna med tess oxå men hon hann inte så jag ska träna själv om pappa hinner hem så han kan köra mej, har inte tränat på friskis på typ 4 veckor så det behövs verkligen nu.. men jag har ju varit sjuk så därför. sen idag i posten fick vi godkännt från vägvärket så nu får jag övningsköra för pappa o min syster JIPPIII!     skriver mer sen om jag inte somnat! älskar dig fisen<3

:)

hejhej igen:P nu har jag vatt o lämnat hundrana med pappa hos min syster sen åkte vi till lidl o köpte drickyoghurt o lite annat:)  dom ska byta golv o sånt här snart abk då, vill nuuu dom är så sega! för jag ska få göra om mitt rum o så då med, läängtar!

räknade lite matte innan ska räkna nått litet till sen ska jag läsa min svenskabok den skulle visst varit utläst o recention kvar jag har typ 150 sidor kvar ops:P o sen engelska REVIEW hoho har inte ens läst boken men ja det löser sig!

imorron har jag bara en lektion gött som fan, fast vi ska ut o hååååva massa smådjur usch va äckligt hoppas det inte regnar för då usch blir det kallt o äckligt!

image29

älska denna drickyoghurten o den är så stoor iih:)

image32  har även tränat magen idag på min maskin:P hoho!




FISEN SLUTAR 23 . 00 o då kommer han till mig o vi ska ha pusss,kel,kram kalas iiih<3 älskar dig

image31

Måndag

hajsan !

måndag, juppsi! började med att jag cyklade till skolan, evigheter sen jag cyklade dit haha liiide jobbigt! sen hade vi psykologi som egentligen var inställd men som vi ändå hade några bara aja.. hade kunnat sova men skitsamma:P sen hade vi lunch o sen gick vi till tivoliparken o satt där på en bänk i solen göttmooos! sen hade vi kultuhistoria tråkigt som vanligt! sen dans o ingen lärare men det gick fint vi tränade lit till vår studieföreställning skulle lära oss en ny dans haha gick ju sådär?  men den kommer bli rikigt snygg när den väl sitter!

sen slutade vi o då cyklade jag hem o åt va jättehungrig hade bara ätit frukost.. sen kom älsklingen o ville ha några pussar innan jobbet, för gullig! skriver snart igen ska bara åka med till lidl för jag ska ha drickyoughurt!

BILDER

image26
emils kusin ronja o jag!

image27
kusinerna:)


image28
alltid vi<3

LÄNGSEN, JAA!

ja det var ett tag sen man skrev här. har inte okrat haft tid eller jag vet inte, har iafl inte blivit så!

nu är det söndag igen o jag börjar bli mkt friskare nått postivit iafl.

helgen har varit helt jävla perfekt! i fredags gjorde vi först eng nationella prov (uppsats) fyföör! sen följde elna med mej till doktorn, känns som jag är hos doktorn skitofta ! jaja sen gick vi o åt sen åkte jag hem somnade en liten stund sen va älsklingen hos mig o då åkte vi in till stan o köpte lite presenter till hans kusin sebbe o så sen gick vi o åt på resturang peaking där ute på taket asmyyysigt! sen åkte vi hem till mig o jag packade o sen åkte vi till emil i hässlehåla:P då hade vi mys o fotade o sånt o åt middag igen o sen hyrde vi film med sebbe oxååå.. sen somnade jag! lördag gick vi upp o åt frukost emd lotta o sebbe sen gjorde vid oss o sen åkte jag o emil ner till stan o köpte lite till, till sebbbbeee.. sen köpte emil lite oxå o jag hittade nada:( sen åkte vi hem till emil o duschade sen städade han o jag plattade mitt hår o hans hår o sen kom hans andra två kusiner robin o ronja! så käkade vi pizza o rökade vattenpipa o börja dricka o förfesta jätteskoj! sen kom cillen lite med sen stack vi in på björket, vi hade asskoooj! wuuuhu... sen när vi kom hem åt vi lite nattamauuut sen gick vi o la oss trötta som fan..

idag väckte emils förldrar oss för vi skulle gå o sjunga för sebbbe som fyllde år så gjorde vi det o så sen åt vi frukost sen gick ja o emil o la oss igen skittrötta vi pallade inte äta tårta.. sen körde vi till kstad för emil skulle jobba.. sen när ja va hemma gick ja o mamma o handlade lite på netto så ett äldre par jättefulla som låg i ett dike? normalt.. sen har jag bara kollat på oc o vatt ute o gått o sånt .. har egentligen jättemkt o plugga mn jag har blivit så himla lat måste verkligen ta tag i skolan på rikigt nu igen när jag börjar känna mig frisk.. fast min hals fuckar sig lite fortfarande. 

imorron är cp dag för vet inte om vi ska ha demokrati dag eller inte men återstår o se ju.. sen kommer älsklingen 23 till mig imorron<3

nej nu ska jag inte skriva mer.. byebye kolla mina bilder på bilddagboken förresten, http://jesssiiicaa.bilddagboken.se/

sov gott ! PUSSHAJS JAG ÄLSKAR EMIL MAAAJST!

RSS 2.0