VALBORG!

Godmorgon sunshines!

somnade vid 21 tiden igår vilket var riktigt skönt..
gick upp för en liten stund sen, käkat frukost nu.. o dricker mitt kaffe som vanligt. är egentligen rätt stressad men orkar inte.. ska åka till sjukhuset om en halvtimme o jag sitter med värsta kalufset på huvudet o pyamas..

hoppas solen sticker fram sen, hoppas hoppas !

image635

natti..

Godkväller :)

är bajstrött nu, inte sovit nånting på dagen ändå ja sov så lite idag känns ändå bra, har fått en del gjort..
har vatt o övningskört på trafikskolan( gick mkt sämre än det brukar men jag höll på somna o kunde kanppt hålla ögonen öppna) sen mötte ja upp mamma o vi handlade lite mat o dricka.. sen när vi kom hem lagade jag mat åt oss, pasta, kyckling, currysås o sallad, duktig jag är :) sen har jag städat mitt rum klinsikt rent, duschato testat min systers klänning jag ska ha på fredag när jag ska plåtas.. ååh va fin den är.

nu ska jag lägga mig i tid, framför tv:n o sen somna, mm ! imorron ska jag till sjukhuset som varje onsdag fast på morronen, min syster ska följa me.. sen ska jag till teatern o dansa, sen hem o göra vid mig så kommer min babe så ska vi äta me min släkt sen ska vi möta upp kompisar o festa kommer nog bli bra :)


Min man är het :)

image634



Natti, natti / Jess<3

Tisdag

image633

Hello, hello !

lite dålig på att uppdatera på senaste, inte haft tid eller ork ...
sitter hemma o dricker kaffe nu.. seg som bara den .. sov hos emil igår, va först hos pempem o firade henne köpte ett par örhänge, hjärtsten som betydde nått, kortspel (jag har aldrig) sen ett fint stjärntecken kort, hon blev glad :)
kunde inte somna inatt va jättjobbigt, E låg där o sov så gott.. sen vakna jag 10 minuter innan mitt tåg gick i morse, usch stress men ja hann bara tog på mig sen körde E mig. va på första lektionen, sjuk dans:S sen hem mådde inte allt för bra..

har umgåtts me min syster, övningskört me henne, besiktat bilen, köpt massa kakor o fikat..
ska övningsköra på skolan lite senare.. sen ska jag städa, måste börja lite redan nu sen duscha o sova i tid..

ha en trevlig tisdag, valborg imorron, wuhu :)

Måndag

Godmogron !

jag har så ont och är så stel i nacken att jag knappt kan röra mig, vaknat tusen gånger i natt utav det sjukt störigt.
jag är riktigt trött, men måste man upp så måste kan.. sitter här me mitt kaffe hoppas ja hinner fåi mig lite frukost också.  idag blir det mkt dans vilket känns sådär när man inte är på topp, men men !

Idag fyller Emelie 19år wuhu, så ska till henne ikväll på släktkalas typ haha:P
Manne fyller 4 år (min systers hund ):D

nu måste jag skynda mig. pusspuss

PARTY!

Nu drar jag på fest när som helst, dricker en päroncider.. härligt väder ute också !

såg något väldigt hemskt nyss, usch ! ;S

ha en trevlig lördagskväll för det tänker jag ha iafl ;)

image632

Lördag

Morron, Morrn !

sitter här lite halvseg och har en sovandes emil i sängen brevid mig..
vet inte vad som händer nu på dagen, stan kanske om babe orkar eller bara vara hemma.
ikväll blire kul:) jag o malin ska till hennes syster som har förfest där även min syster befinner sig m.m sen drar dom vidare till 23+ ställe och vi björket , det ska bli roligt ! skönt att vet vad jag ska ha på mig, och jag lovar att ta en partyoutfit..

ni får ha en bra lördag.


går inte ladda upp bilder just nu, trist.


NATTI

nu är klockan myket o jag är ritktigt trött.. dagen börja jag försov mig imorse. sen tog ja tåget till skolan, dansa nån timme sen hem gick o la mig kännde mig inte alls kry.. senare fick jag övninsköra till maxi emd pappa så handla vi.. jag lagade tacos till familjen, gott gott.. färgade håret på mig själv, väldigt nöjd ! min dag i stort sett väldigt kortfattat ! väntar på emil ska ringa sen blir det sova.. godnatt !

jag o min fina pojkvän!

image631

ME

image630


Här är en bild på mig som min älskling Emil tog igår.. tog många fler :P

Torsdag!

Godmorgon !

gick upp för ett tag sen, har ätit frukost..nu dricker jag kaffe.. ska snart göra vid mig. min älskling ligger o sover så sött i min säng. hade väldigt mysigt igår, lika flummiga haha..
usch nu har jag en tråkig skoldag framför mig, sen blir det umgås med pem o efter det emil. ha en bra dag ! Puss

************

image629





Godkväll !  nu har jag målat min naglar röda, sweet :) färgat håret blev sjukt fult.. måste färga om det snarast tur det inte synd om jag har uppsatt.. har inte fått nått vetiigt gjort idag, f*ck. ta tag i allt imorron..
imorron blir det jobbigt.. först svenska nationella prov, hur det nu ska gå.. sen sjukhuset några timmar o få sprutan med pumpen sen äntligen hem.. då kommer min älskling så ska vi äta tacos är hemma o mysa plus jag måste städa lite innan o träna på en dans o göra en läxa, help me.

nu ska jag packa lite grejor och sen sova. GODNATT, sov sött /  jess


:)

jag är så lycklig just nu, förutom att jag färgar håret o det blir misslyckat, men det löser sig.. det gör allt .. glad,glad,glad

image628

.

Åhh jag är så sjukt hungrig nu. vill ha mat nu, nu, nu ,nu
Men mamma kommer snart (I hope) då har hon med sig en kycklingsallad till mig från  house of bagels, den är sjukt god! ändå äter man den inte oftare:P

va ute en o gick en sväng med tess inann men det var sjukt varmt så vi låg i trädgråden o sola lite, men då frös vi haha. fick lite färg på kinderna den lilla stund vi låg där..
har plockat undan mina kläder oxå, måste städa hela rummet ser förjävligt ut.. plugga måste jag oxå har svenska nationella hela dagen imorron, suck ! sen blir det ut o gå en lång runda ikväll med therese!

image627

hejsan hoppsan

nu har jag varit o övningskört, hade en annan körlärare idag igen hehe lite wierd men funka !
har slängt i mig en tallrik med havregrynsgröt också och ska gå ner o hämta upp kaffe :)
sen blri det nog ut o gå en runda med tess.. har vatt ute o gått med henne varje dag sen söndes. 
sen måste jag städa och plugga en massa idag, även träna lite på en dans.

det roliga som jag skulle berätta att jag ska bli fotograferad i stockholm ett sagotema sen ett tema till ej bestämt än) ska bli ju jättekul. det är en tjej där uppe som behöver fler bilder till sin portfolie. sen fcik jag ett mejl igår med från en fotograf i hässleholm om jag ville ta där me, självklart :) längtar!

blev även erbjuden jobb i alyana i sommar som bartender o gogo dansare, tror inte det va? haha..

ha en bra tisdag. puss !

Tisdag !

Godmorgon!

nu är jag jättestressad, gick nästan precis upp o ska ta bussen om typ 25 minuter, jag ska övningsköra. blev på bättre humör sen, har en del roliga grejor att berätta o så :) sen är jag fortfarande sur över en del men så får det va ett tag. idag har jag rätt mkt jag måste göra klart o få undan. men vi höres ! puss


:/

som sagt. j*vla dag. kan alla människor sluta vara så egoistiska ?
inte på bra humör är riktigt sur just nu. aah..


sen att du är så äcklig att jag bara vill spy, försvinn från mina drömmar, madrömmar , försivnn från verkligheten hade gjort vad som helst för det, äckliga människa.  så många som tycker du är otäck, men varför väljer du just mig som ditt hatobjekt? fyfan.

en postiv sak är att jag nyss övningskört o ska till emil om en stund.

se ya!

Måndag

Godmorgon!

vaknade på fel sida idag.. inte alls pigg eller på humör o sen ont i huvudet. har sovit jättedåligt o somndade vid 4 tiden. hoppas dagen blir bättre men det är jag väldigt osäker på pga jag har en del saker jag inte ser framemot idag. usch hur ska denna dagen sluta??

nu ska jag dricka mitt kaffe o äta mitt päron. puss / jess


Soliga söndag.

HEJSAN HEJSAN!

vilket underbart väder det är ute, så sjukt skönt :) blir ju på mycket bättre humör.
igår kväll kollade jag o tess på Helens små underverk som gick på tv, sett den innan men det är rikigt brau:) vi hade frukt tallrik till med, jordgubbar, bananer,äpplen,päron mums :)

idag vaknade jag väldigt sent men men.. har vatt ute o övningskört med pappa, gick bra :) sen nu har jag precis vatt ute o gått en runda med min vovve, både hon o jag tyckte det va rikigt härligt.. högsta volym med musik me. kan inte bli bättre.. nu ska ja göra lite sit ups.. sen blir det övningsköra igen. pusspuss

:)

hello hello!

igår stod det dans hela dagen på schemat.. sen blev det fest, hade kanon kul:)
idag har jag verkligen itne gjort nånting vilket har varit hur skönt som helst. nu ska jag leka med tess... ha en bra lördag! PUSS

image626

uschuschusch

tycker faktiskt synd om mig själv just nu:( haha. idag har jag vatt hos doktorn två gånger första gången gick jättebra.. men sen andra usch. han förklarade o så om mitt immun försvar.. sen fick jag ta blodprov o sen en kanyl i armen o sen stack dom in en nål i magen o koppla det till en pump som jag satt me i en timme o sen ytterligen en halvtimme efter det, så kommer mina onsdagar se ut i fem veckor framåt. fast det kommer ta längre tid för dom ökar varje gång. fick 2ml på en timme idag. jag ska ha 35 ml i veckan, hur lång tid kommer inte det ta? fast jag ska lära mig själv att göra det hemma o då får ja dela upp det o göra detta fera gånger i veckan i först ett år, sen får vi se. lite svårt o förklara men ungefär såjhär ska det gå till:S
så då vet ni det..

var i skolan på första lektionen hann ja me, tråkigt fast sen kom det en o prata om studenten då blev jag glader :) sen har jag varit på mammas jobb en massa ... ätit subway, druckit cappucino flera gånger o kolla. har faktiskt bara som sagt sovit 1½ h i natt o jag är vaken? .. övningskörde min syster nyss med, gick rätt bra faktiskt :P men en del kvar..

nu vet jag inte va jag ska göra för jag orkar inte nått.. är jättetrötter o har fula plåster på armarna o magen:P

utgång imorron eller inte? tjejerna ska ju ut. men får se..
bilder från stockholm kommer upp sen förresten..

pusshaj

Torsdag

Morron, Morron !

kan ni gissa folk  hur dags jag somna, kl 5.. allstå har jag sovit 1½ h.. det är sjukt, bara låg o tänkte o kunde verkligen inte somna, det känns nu kan jag meddela.. men men måste man upp så, hoppas på att kunna somna tidigare idag, borde jag ju.. kanske kommer ha svårt för att hålla mig vaken t.om ?
sitter med mitt kaffe nu, pulver kaffe tyvärr..
hoppas det blir varmt o fint väder idag.
sjukhuset två gånger, inget jag ser framemot precis.

nu ska jag dricka upp kaffet o göra vid mig, ha en bra dag! puss / jess

förrvirrad

känner mig förrvirrad o förtvivlad på samma gång, skolan känns hemskt plus lite annat som inte behövs ta upp här ..

Jag har bokat körlektioner o sen har jag gjort klart samhällsarbetet :) nu håller jag på att städa, sakta men säkert ! sen ska jag göra mer på dansen.  va inne en runda me mamma o syster i stan la undan ett par balskor o sen prova ja en fin studentklänning men den va för stor så dom skulle få in 34 nästa vecka, hoppas den sitter fint för den va ljuvlig :)

imorron ska jag först till skolan hinner så mkt som en lektion sen är det återbesök sen ja opereades i julas o sen några timamr senare ska jag till infektion.. kommer få några sprutor i månaden, antagligen några år för att mitt immun försvar är dåligt o jag blir sjuk jättesnabbt o ofta. hoppas det hjälper så jag äntligen kan få vara helt frisk. men jag hatar sprutor o det värsta är att jag måste lära mig själv att ta dom sen:S
sen ska jag antingen dansa eller till vetenrinären hade lovat både och o det krockar nu så vet ej hur jag ska göra:S

men nu ska jag iafl forsätta med städningen , ciao!

bjuder på en bild från stockholm, såhär glada o nöjda va vi:) <3

image625

Tisdag!

Hallo !

jag va helt slut efter resan igår så jag orkade inte följa med skolan till danmark, skulle åka buss dit o sånt usch !
så jag har sovit länge, hämtat systers hundar. nu dricker jag kaffe, ätit godis till frukost.

Vad jag ska göra idag:

boka körlektioner
göra klart mitt samhällsarbete
göra mer på vår slurproduktionsdans
städa rummet
träna?

Detta är vad jag måste hinna med idag, förhoppningsvis :) ska börja göra sånna här listor för att verkligen genomföra dom, rätt bra tror jag:)

ha en bra dag. jag saknar stockholm !


New

Här är det jag köpte i stockholm :

             

body- ginatrico
linne- hm
linne- cubus
klänning- ginatrico
blus- zara
vippig kjol- zara
byxor- zara
pumps- din sko
röda tyskor- hm
bh- cubus
väska- hm
armband- topshop , två ögonskuggor- make up store


Home

Hallo allihopa :)

idag kom jag hem från att varit i stockholm en vecka, har haft det sjukt bra !
hur mysigt o kul som helst. Jag va där med E, my boyfriend:P bodde hos  två kompisar.. shoppade o festade o tog det lugnt :) ville inte åka hem .. trivdes som fisken i vattnet.
men men nu är man hemma o får kämpa dom sista veckorna som jag har sjukt mkt framför mig.
har snart fotat det jag köpte i stockholm o tänkte lägga upp bilder på det.

först ska jag skriva min projekrapport, loggbok och kanske hinner jag ta en dusch också..

byebye sålänge ;)

Tisdag :)

Hejsan hoppsan !

Tisdag idag vilket innebär stockholm:):D:D
mår lite halvt illa o ont i huvudet, typiskt. men går nog snart över !
ska packa det sista o så nu har faktsikt en del kvar men ska skynda mig sen blir det tåg till älsklingen snart <3
ni får ha det så bra :) jag kommer blogga ändå jag åker, babe har med sin bärbara ! så dont worry, be happy:)

image612

pusspuss/ jess

vaken

fortfarande vaken.. inte haft ro till att lägga mig , hur ska detta gå?:S ska upp kvart över 6 imorron till skolan sen hem packa det sista o ta tåget me syster till hässleholm, hon ska hämta vår bil. så ska jag hem till emil vara där några timmar sen far vi till storstaden ! lite nervös nu haha:P blir alltid lite smått nervös när det är nått men på ett positivt sätt :)
känner nu att jag brännde mig lite i solariumet innan, lite röd o varm .. solade tok förlänge aj aj !
hoppas jag nu hittar massa fina saker o köpa i stockholm :) gör jag säkert.

fyllde i mina manikyr innan, blev rätt bra förutom jag har stött till ena naglen, ops ! sen målade jag mina tånaglar i neon rosa, så fint så:)

haha tröttis jaug ! flum bild!

image611

ska snart lägga mig till sängs.. natti natti / jess<3

Dans dans

image609image606    image607

image608


image610


Lite dansbilder, från föreställningar o sånt.

:)

hemma från träningen nu :) wuhu ! både jag o malin va trötta o sen funkade inte hennes kort, vi bestämde oss att vara i gymet istället för att gå på core. så vi gick på löpbandet ca 30 min o sen tränade benen o lite sånt, sen solade vi :) riktigt gött, fick färg också, yummi !!

nu ska jag ta mig en dusch bye

trötter

image605




jag va alldels för trött för att göra nått så jag la mig en stund o vila sen sov jag ca 40 minuter. är fortfarnde bajs trött men det går nog över efter träningen! brukar få sån kick efteråt o vara pigg o glader :)
nu ska jag leta upp mina gympaskor o så :P sen tar jag bussen o möter upp maulin !

ha det så bra sålänge.. när jag kommer hem kommer jag lägga in en del spanien bilder för er som är nyfikna så kika in lite senare ;) kramar / jess

Hejsan hoppsan!

nu är jag helt slut...dansade mellan 8-10 då lärde vår lärare ut , hela dansen så den är klar nu men behöver finslipas o kommas ihåg. sen stanna jag o simone kvar till 11.40 puuh. va rikigt hungrig åkte hem o stekte ägg.
dricker kaffe nu, håller på att somna. har packat lite också men mkt kvar! sydde precis in mina bh band o mitt löshår som hade lossnat, så nu är det också fixat :)

tänkte snart göra lite till på dansen o så plugga lite.. senare blir det träna igen.. fast ska gå på ett core pass, för magen o ryggen ! testade det förra veckan me skitbra :) sen blir det solning efteråt, behövs verkligen ! sen blir det packa ännu mer när man kmr hem.

image604

hörs senare, puss/ JESS

Måndag!

Godmorgon !

uuh vad jag är trött.. ville bara sova mer mer mer.. kunde inte somna förrens riktigt sent i natt för jag va så täppt i näsan usch jobbigt :(
nu sitter jag o dricker kaffe o äter en macka med skinkost . innan va jag alltid nyttig på morronen nu äter jag bröd o sånt, jag ska bättra mig ! mår bättre av att äta lite mer o nyttigare :)
mitt öga är helt svullet, allstå under ögat.. rinner o har sig . sjukt ströigt hoppas det försvinner.
idag kan pappa köra mig till skolan, det händer inte ofta för han brukar antingen köra på söndan eller tidigt på morronen, så det är ju skönt o slippa passa nån buss.

men ni får ha en jättebra dag ! Puss / jess


Godnatt!

nu är det snart läggdags, snart..
lyssnar på musik nu, blir så glad av det, vem blir inte det:P?

alla mina nytvättade kläder ligger i sängen, sånt är jobbigt. ska plocka undan det o packa sen ska jag lägga mig o glo lite tv o sen nanna gott :)
imorron blir det skola, först dans sen en lång hålis sen filmkunskap o på lvällen ska jag o malin träna o sola :)
åh skulle ju lägga upp spanien bilderna med, har inte fått alla än. men imorron lägger jag upp en del, blir väl kul?:P

Pojkvän <3

image602
så himla fin o bara min :) älskar dig!

Mums.

Har nyss tagit ett bad o smörjt in mig. Åt nyss glass me, värmde i micran.. haha gillar inte glass super duper mkt men det blir mkt godare om den är lite varm:P haha pucko jag.



Jag o babe i fredags , love u !
image601

Helgen

Hejsan !

har inte hunnit skriva nått i helgen men så blir det ibland. I fredags festade vi till det kanske lite för mycket, haha men men . I lördags va jag o baby o fixa grejs på b hela dagen o sen duschade o gjorde vid oss sen va det gymnasiedisco o jag o emelie målade uv- färger på folk, mycket kul:)
Idag har vi bara myst o busat sen kom pappa o då övningskörde jag hem, nu är jag hemma !
väldigt kortfattat av min helg haha :)

mamma har tvättat typ alla mina kläder, tack tack.. så nu är det bara till att packa, tisdag åker jag o älskling till stockholm ju:) jag längtar rikigt mycket.

nu ska jag ta en ramlösa citrus o läsa bloggar sen packa... hoppas ni också har haft en bra helg:) pusspuss/ jess


image600

FREDAG!

denna dagen började inte bra :( orkar inte förklara men är inte på bra humör..
hoppas det blir bättre.

men det blir det nog för jag ska snart träffa min älskling.. ska göra mig sötis o klä på mig o sånt.. sen vid 13 ska vi gå en runda på stan o sen hem hit.. ikväll ska han o sina kompisar ut. vet ej om jag ska jag är sugen men måste spara mig lite till stockholm. vi får se,,,hade bara behövt dansa av mig.

nu ska jag ringa elna, hörs sen!

GODNATT

image599

??

funkar inte att ladda upp bilder just nu:S är det likadant för er eller? lite tråkigt.

nu har jag iafl städat mitt rum helt klinsikt rent.. plockat undan allt skit o kläder som låg exakt överallt o sen dammat, damsugit o torkat golvet.. ska ta mej en snabbdusch o smörja in o sen tända mina vanilj ljus, äntligen fått tillbaka luktsinnet :) överlycklig!!

har inte börjat med mitt tal ännu, duktig jessica.. men det ska bli klart till imorronbitti. men måste bara komma på vad jag ska skriva om gaaasch ! några förslag? skulle vara väldigt tacksam för det.. antingen ska man övertyga eller anklaga något..

Städar

m jag är duktig nu eller rättså:P
städar samtidigt som jag lyssnar på musik o emelie skickar bilder till mig o äter godis haha så städandet går ganska segt:P men men..inte vilka bilder osm helst utan bilder från när jag o pempem var i spanien i somras, galet kul hade vi ! hade bilderna på mammas data innan fast inte alla o henens data har gått i sönder, ska bli kul o få alla bilder.. lägger upp lite sen men inte alla har mest sjuka bilder haha !

var ute en pytte liten sväng o gick innan men frös jättemkt om händerna sen gick jag till netto o köpte mjölk, godis o lite till:)  nej nu ska jag fortsätta så jag kommer nån vart.

pusspuss / jess         image598 

bilden är på mig o pempem (emelie) på badhuset för ett bra tag sen haha.

svart vit..

svart vit..

mlala

Hejsan !

sitter o dricker kaffe, ovanligt? ne...
gick snabbt i skolan idag, först dansa jag, e o s.. sen hade jag religon prov hoppas på det bästa !
sen mötte jag pempem o vi skulle ha scen mask o kostym i 2h men vi behövde bara vara där 10 min sen skulle han iväg? haha slappt. så jag o emelie satt i parken på en bänk i solen o snackade, mysigt !

sen när ja kom hem va syster här så vi snackade o fulae oss hon gick för ett tag sen. är sjukt trött nu. mitt rum är katastrof jag MÅÅÅÅSTE städa det idag. plus att jag måste göra ett svenska tal till imorron, övertyga elr anklaga något, nått förslag va jag kan tala om? help me vill helst ut o gå en runda oxå, snart innan ja blir för trött.. ska dricka mitt kaffe o sen ut o gå ska tvinga mig själv, hade egentligen kunnat somna men nej det får jag inte... not nooow:P

ha det brau PUSS

Torsdag

Gordmorgon!

gick nästan precis upp, är jääätttetrötter.
har fått i mig en macka o lite kaffe men det blir mer kaffe må jag lova er ;)!
ska vara i  skolan om 45 minuter men jag lär bli lite sen ..:S
nu ska jag göra vid mig lite.. ha en bra dag ! PUSS / jess

best friends

image596

Tjena mittbena

har nyss druckit kaffe, ja ni hörde rätt haha. såhär sent. jag har prov imorron och har inte börjat än, har vatt iväg hela dagen o kvällen sen var jag tvungen o slappna av .. men ska bara läsa igenom det o så o hoppas på det bästa. är riktigt skoltrött usch:/
nu ligger min vovve o myser i min säng, så sött ! och jag sitter o nyser, mindre gulligt kanske haha.
åh igår va det 1 april o jag blev lurad, big time. haha !
ah stör mig på att min gaderob i kldäkamaren har gått i sönder så allt ligger huller om buller plus att lampan gått i sönder, pappa måste fixa när han kommer hem !!

nej nu måste jag börja plugga, suck:(

image595

home

nu är jag hemma från träningen o har nyss ätit ägg o bacon o ketchup och ett stort glad mjölk, mums!
när jag kom in till stan gick ja o malin rundor lite på jakt efter ett linne till henne för hon skulle ut ikväll, tillslut hittade vi ett! sen tränade vi core, shit skitjobbigt, men sjukt härligt ! sen solade vi en liten stund, va längesen. det va nice !

nu tänkte jag ringa babe sen ska jag in i duschen o sen plugga resten av kvällen fyfan..

ha det brau. puss

Onsdag

redan onsdag? shit, tiden bara rinner iväg.. om en vecka är jag i stockholm med älsklingen, ska bli underbart !
kom hem från skolan för en halvtimme sen typ. mitt kaffe står här nybryggt brevid mig :P men mjölken va slut så är inte lika gott utan men det funkar.

imorse va jag så sjuuukt trött o hade jätteont i magen så fick skippa första lektionen men sen tog ja o emelie tåget då hade vi danslektion med mats, en timme knappt lönt? fast vi lärde oss fyra delar så va ändå effektiva.

sov hos äjmil i natt ju.. det va mys:) på natten lämnade vi fia jag o emelie då.. köpte godis o lite så me..

vid 16 tiden ska ja träffa malin vi ska träna o sola :) ska bli kul! sen när ja kommer hem ska ja duscha o sånt sen blir det att plugga religon, har prov imorron usch. har inte börjat än o kan ingeting :( bajs !

innan provet imorron ska ja o elna o simone dans sen prov o sen scen mask o kostym sen måste jag hinna skriva ett tal o lära mig det som vi ska hålla på svenskan på fredag plus ja har massa fler läxor, jag avlider aah.

ska sitta o ta det lugnt ett litet tag sen blir det lite plugg. adios.

MEMEME

Här är en till bild från fotograferingen.


image594

Äntligen

nu funkar bloggen igen :) wuhu!
just nu sitter jag hemma hos emil, väntar på att han ska komma hit..
har lekt med emelie idagens efter skolan, helt överttrötta haha :P
usch hemskt det va att vara tillbaka i skolan, men men.. inte långt kvar nu.

ikväll ska ja umgås med E o sen lite senare ska jag o emelie köra o hämta några i lund, sen ska ja hit igen o nana:)

just det jag gjorde halkan igår, iih det va skoj. så nu är det bara uppkörningen kvar;)

lägger upp nån mer bild från fotograferingen sen..

puss

RSS 2.0