:(

jag mår illa som jag vet inte vad, mått illa hela dan men nu är det jättemkt.. jag vill inte imorron :(
aaaaaaaah...

har nyss duschat o packat lite . kommer inte få äta efter 24 inatt o sen bara dricka vatten till kl 7.. sen ska ja opereras på middan typ? så jag ska kränga resten av min kycklingrulle o krypa ner o kolla top model nu..

ha det så brau:) puss / jess

wuuuhu!

är glad, har beställt teoriprov för en liten stund sen på vägvärketshemsida. men är vädligt skraj för jag har precis börjat plugga det typ:/ haha.. men men säger inte när det är.. nu gäller det att plugga mycket!

idag har varit en väldigt jobbig dag. va på sjukhuset mellan 10.30 till ca 14 drygt! var där på förundersökning o så. imorron är det dags för opereation, scary moment! förhoppningsvis kommer jag hem på fredag *hoppas*.. så blir ingen bloggning imorron iafl ! men sen är jag back igen (hoppas jag).. är så skraj för att sövas, vill inte :(

efter sjukhuset var jag o mamma på stan, köpte en bh o vinterjacka :) lägger in bilder sen + på min mysdräkt jag fick igår:)

men nu ska jag packa till sjukhuset imorron o så plugga teori. puss

image412

Onsdag

Godmorgon!

igår var den bästa dagen på läääänge! mötte pem så gick vi lite på stan o sånt sen hem o gjorde lite projketarbete sen skulle pme köra upp vettni;) när vi gick dit lekte emelie bil, mkt roande haha ! hon klarade körkortet, pem är BÄÄÄÄST! så vi körde massa rundor o sånt igår, skitkul! hämta lite kompisar o sånt.. sen på kvällen åkte jag o E hem hit så sov han här:) haft mkt roligt!

nu ligger han o sover i min säng, jag har stört han ett antal gånger haft lampan tänd o nu sitter jag är o knappar, stackare..

men han ska köra mig o mamsing till sjukhuset om tjugo minuter, blir en heldag där, skriver när jag är hemma ! nu ska jessica klä på sig. puss

GODNATT PÅ RIKIGT..

hahaha har inte gått o lagt mig en, skjut mig !
sitter här o chattar med E, trevlans:)

men ska upp vid nio imorron så nu måste ja lägga mig i säng, hoppas jag somnar !! jag fryssseeer iafl brrr.. godnatt /jess

natti<3

sitter här o dricker ett glas mjölk nu, gott :)
vill somna i tid ikväll, hopps jag gör det ska iafl försöka nana snart, lägga mig o kolla på tv.
ska först lägga fram kläder till imorron så jag slipper ha panik imorronbitti när jag är trött.


haha när vi kör charader..

image411

ska kolla på sex and the city 00.10 iafl;) fett nice wuhu haha..
nej nu ska jag gå o sminka av mig så skriver jag mer imorron..

godnatt sov gott / jess

teori!

Gud vad jag känner mig duktig nu:) har suttit med teorin kanske i 2 h .. om inte mer. men det tar tid när man ska makera i boken o hitta svaren o så. sen testade jag göra samma fas prov utan boken o jag fick 58;) så jag var godkännd. wuhu !

vad är max poängen man kan få när man gör det riktiga teoriprovet?

sitter här o är iskall om mina händer brr.. ska byta om till myskläder snart, inte hunnit än haha.. 

imorron ska bli en hektisk.. ska åka till emelie.. så ska vi jobba med projektabetet, boka tatto tid till mig, ta leg foto, köpa en macara. o sen lite andra grejor ! så får se när jag är hemma imorron. ska försök komma ihåg att ta med kameran hade kankse vatt skojsit? haha..




I feel good lala

nyss hemkommen från stan. tog först bussen in o gick till mammas jobb.. hon o hennes jobbarkompis kallar varandra sture o ture o hade väldigt kul åt det;) haha.. sen gick jag o mamma på stan, gick in på bikbok o hittade en fin mysdress direkt. la undan den ska hämta den imorron. sen köpte jag tjocka o halva strumpor. detta ska ja ha när jag är på sjukhuset oxå ! sen gick vi o åt på zekes, varma baguetter med kyckling curry fyllning, mums:) fast va ärtor i så fick pilla bort rätt mkt.

provade vinterjacka oxå på stadium, men vet inte än om jag vill ha den så får tänka på det. 

dagens outfit:

image408

dessa strumporna köpte jag, visst är hellokitty söta :)?



sitter o dricker en caffe latte med smaken cappucino. sån kall ni vet :)

nu ska tess skicka bilder från en fest vi va på för några veckor sen. lägger in sen. puss / jess

:)

nu är jag nyduschad o insmörjd.. sitter fortfarande här i handduk så ska gå o ta på mig nu.
idag har jag varit väldigt duktig, jag har först städat hela mitt rum, damsugit o så med :) sen satt in disken i diskmaskinen, först tömde jag den med.. sen har jag damsugit hela nedervåningen ... wuhu !
plus att jag passar hundarna i mellanåt dom är där nere själva just nu men dom sover ..

ska göra vid mig snart ska åka in till mamsen..

puss<3

Måndag!

image407

var uppe länge inatt som vanligt, somnade runt 4.. hatar det.. men snackade med E i tel han hjälpte mig med datorn osv.

blev inget att åka till skolan o jobba med projektarbetet idag. imorron ska jag åka till pem så ska vi jobba med det där o sen ska jag beställa tatto osv. :)

gick upp i onödan, var jättetrött imorse kunde sovit längre, men men var väl nån mening med det. har iafl hunnit plocka undan mina kläder, ätit frukost, lekt med hundarna hoho.. ska gå ner o ta lite mer kaffe. behöver bli lite piggare o sen nått varmt för halsen !



ska fortsätta städa mitt rum o sen när mamma har slutat jobbet ska jag åka in till henne så ska vi kolla om vi hittar en mysdress till mig.  har lite fler olika saker jag måste göra som är teoretiskt men om jag skriver att ja ska göra det kommer ja säkert inte göra det haha brukar bli så.

men ska bli skönt att få lite fint på rummet igen, ser förjävligt ut !

blåser en massa ute med.. aja.. haaaj sooo loooong.

blubb

image406

haha gammal bild.

:()

har fått fler läsare, det är kul :)

nyss krängt i mig jordnötsringar, sjukt gott men nu är jag mätt i magen.. till det drack jag ett stort glas mjölk:) jag är helt galen i mjölk, bästa drickan ever hahaha !

kommer väl inte komma i säng förrens senare, men hoppas jag sover gott inatt iafl !!

imorron är det måndag, föreställning 2 st men får ju inte vara med o sen har vi projektsarbetsdagar nu mån, tid.. så ska ha lite sovmorron imorron .

hörs<3

hej bloggis:)

hajhaj:)

hann inte blogga imorse..
inatt mådde jag inte bra. spydde en gång t.om o hade sån j*kla huvudvärk. somnade tillslut! sen gick jag upp vid halv elva tiden idag o åt frukost så mkt jag kunde iafl.. gjorde vid mig o tog tåget till hässleholm där emelie pemelie mötte mig. gick nårra rundor o snurrade på stan, mkt folk ! sen gick vi o kolla fotboll o mötte maja.. hade mkt trevligt, mkt skratt:)

o nu är jag hemma som sagt.. har nyss ätit lite spaghetti köttfärsås, bara ätit frukost innan så va liide hungrig jupp.

nu ringer pem, så nu blir det paus.

så tillbaka .. hoho snackade ett brau tag, alltid lika trevlig;)

nu tänkte ja kanske gå bort till systers nya lägenhet o kolla, hon o pappa håller på o flytta grejs.. ciao sålänge;)

lördagkväll

aj aj aj sitter här med värst feta huvudvärken:( not funny !!
kvällen har spenderats med tess, mkt trevligt.
vi åkte först in till stan o tog oss varsin chokoladmjölk med grädde o satt där en stund o snackade o sen gick vi lite rundor istan mysigt med alla julsaker o sånt:)
sen blev vi hungriga så köpte varsin cheese på mc sen åkte vi hem gick in till henne (bor ca 1 m från varandra)  så lagade vi mauuud:) o drack julmust o kollade film mys.
o nu är jag hemma.

sitter o dricker alvedon så jag ska kunna somna. imorron ska jag gå upp i tid sen blir det att ta tåget till hässleholm o så ska jag o pem kolla på fotboll :)

nej nu ska jag nana. sov gott puss jess

trött..

allstå vart har denna lördan gått åt till? joo SOVA.
helts sjukt precis som i onsdags typ.. började med att jag gick upp sent idag sen va uppe, duscha åt o sen somna igen. nu hade ja kunnat gå o lägga mig IGEN. sick sick sick.. nu har jag fått tvinga upp mig.. ska göra vid mig lite sen ska jag o tess fara in till stan o köpa nån mat eller äta där inte bestämt oss rikigt än .

men nu måste jag skynda mig.. ciaaaao !

image404

tess o jag, not so good pics. men jaja..

trött..

allstå vart har denna lördan gått åt till? joo SOVA.
helts sjukt precis som i onsdags typ.. började med att jag gick upp sent idag sen va uppe, duscha åt o sen somna igen. nu hade ja kunnat gå o lägga mig IGEN. sick sick sick.. nu har jag fått tvinga upp mig.. ska göra vid mig lite sen ska jag o tess fara in till stan o köpa nån mat eller äta där inte bestämt oss rikigt än .

men nu måste jag skynda mig.. ciaaaao !

image404

tess o jag, not so good pics. men jaja..

flumbild

image403

Lördag!

hejsan!

gick upp väldigt sent idag men det var bara för jag somnade sjuktsent o jag har sovit jättedåligt:(
men jag har hunnit kolla lite på tv o ätit frukost,har nyss duschat o smjört i mig också:)

ska ta det lugn nu här hemma några timmar sen ska jag träffa tess.

måste städa undan lite på mitt rum o så.

skriver sen. puss

godnatt

nu har jag precis sminkat av mig, sitter här i mitt linne o gulliga rosa hotpants som jag varit av med men hittade när jag rensade gaderoben igår;)
har suttit o filat naglarna ett tag nu, najs. sen smsat med pem.

nu ska jag stänga av das computer o lägga mig i min säng o kolla på nån film som börjar på 3an o sen somna o så vaknar man imorron av att tv är på , som vanligt haha !

kanske blir en runda på stan imorron med tess?

natti natti. puss jessicaaa

image402

aah

cpdata, den typ fuckade sig så var tvungen att starta om skitbra? nej. jag hade mitt teoriprov uppe o nu kan ja inte göra om det fan me.. o dom ser va man gör då tror dom säkert jag är kass hahaha. okej har 18 prov kvar men ändå? fan me.

nu ska typ alla sova haha.. men inte jaug. fast är lite trötter faktiskt.
har ont i mina ben fick det för en stund sen ajaj undra om det är för jag är van o träna o inte tränat på ett tag fuck .

hohohajajaj

jag vill utomland, pem o jag snackar om det som fan rikigt sugna allstå . men no money. hmm hur ska man lösa det då? måste skaffa mig ett jobb, liksom bara nångång i veckan.. nån som har något tips hur man ska gå till väga osv. ? hade uppskattat det iafl :)

image401

väldigt gamal bild haha.

pics...

En bild från idaaug.

 image400



I förrgår på natten hade jag tråkigt så grejade lite me håret.


image399



Fredag kväll !

Godkväll:)

kom precis hem, brr kallt ute ! har vatt o träffat pem istan vi gick först o fikade på house of bagels, jättemysigt ! sen gick vi en runda sen mc o drack lite lala mjölk med.. lite störiga människor bara men vi skulle ändå gå som tur var :)

är på bra humör ikväll, känns skönt. denna veckan har jag haft väldigt negativa tankar o allt har varit negativt o så. väldigt skönt att det vänt ikväll. känns skönt o vara hemma i tid en fredag o inte festa. inte festa imorron heller rikigt skönt faktiskt !

ska sitta lite med teorin ikväll med kmr nog inte kunna somna så tidigt i med jag sov innan på dagen några timmar. teorin är väldigt krånglit allstå fattar inte rikigt systemet med det jag köpte hem aja men det löser väl sig ;)

ska snart följa med tess till bussen för hennes kompis kmr där o tess ska lämna en grej hoho...

ha en bra kväll.. puss jess<3

Fredag

ursäkta dålig uppdatering men har inte hunnit..
först va jag i skolan efter bara 3h sömn, hade svenska o vi har vikarie nu ett tag haha så va alla i datasalen så skulle vi göra nått som jag knappt fatta men jag o pem kolla både fina o FULA bal o brudkläningar o båda var övertrötta o skrattade som fan o höll på o jag fick hostattacker samtidigt haha shit panik o så var man tvungen o va tyst han tyckte vi va okoncentrade sa han haha..

sen gick vi o fika blev chokladmjölk med grädde o chokladboll, mums:) satt där i ca 1½ efter ett tag kom min syster o hennes kompis med kännde först inte igen henne haha.

sen givk vi till mc o köpte varsin cheese jag o pem. sen mötte jag syster så gick vi till körskolan o köpte distansteori så jag kan sitta hemma o plugga istl för där.
sen stack vi hem till henne o hon börja packa så jag gick ut med hennes voffsingar o sen hem mådde jätteilla o huvudvärk så jag gick o la mig o vakna vid 17. sen har jag pluggat lite på teorin o nu har jag vatt nere o ätit gdis o pratat med mamma..

jag ska snart möta pem i stan vi ska ta en kvällsfika, mys :)

nej men nu måste jag göra vid mig, skriver när jag är hemma igen ! pussss

natti!

image398

godnatt mina änglar<3

Godkväll!

har nyss kollat på film med min syster. den hette släkten är bäst tror jag? haha.. den var okej.
vi krängde chips o drack festis, gottis:)

sitter här o tuggar tuggummi o lyssnar på music!
nästa vecka är tatueraren tillbaka o då ska jag beställa tid :) ska ändra lite på det hon ritade men sen är den perfekt, ååh jag längtar!

imorron blir det skola 8-13 sen måste jag till stan o kolla på mysdress. sen ska jag vara med pem.
lördag ska jag o tess laga mat o sen kanske gå på bio vi får se;)
söndag blir det hässle med pem o kolla på nån match!

ska försöka lägga mig lite tidgare idag med, somnade halv 5 inatt ohyes..

godnatt<3


choclatte :)

sitter o dricker choclatte nu o mumsar i mig vindruvor :)
är lite piggare nu, skönt !

började rensa litei min gaderob innan men sen följde jag med min syster o hömta pappa i hässleholm sen fick vi varmchokladmjölk på hans jobb haha. sen fick jag köra hem :) körde inom maxi med. övningskörningsskylten hade åkt av på vägen ooops. så får ta o köpa en ny sen. sen körde vi inom syster lägenhet hämta grejs, snart flyttar hon till den nya lägenheten! typ i helgen.

ska snart forstätta med min gaderob, hittat massa jag har varit av med o sen massa gammalt skit.
sen ska kanske jag o syrran hyra film, får se !

skriver mer sne .. puss

image397
jag snurrar därför suddig bild haha..

Torsdag!

shiit det är redan torsdag idag, denna vecka har kännst så meningslös, jag har varit extremt slö o inte fått något gjort !!! har fått hosta igen aah..

sitter här och är nyduschad och insmörjd o allt ;) ingen skola för min del idag för vi hade två föreställningar på vä skolan men jag får inte dansa o hatar o kolla på när man egentligen skulle varit med själv.

är trött, känns som jag hade kunnat somna om jag hade gått o lagt mig nu det är helt sjukt har lixom vatt vaken i en timme.

idag måste jag få nånting gjort..ska tvinga mig själv!!

änsålänge har jag lagt in ett linne i tvättmaskinen för första gången fick ringa mamma o fråga hur man gjorde, var tvungen att ha det lixom ! har ätit frukost o duschat.

idag behöver jag :

städa mitt rum
rensa min gaderob
göra klart instuderingsfrågorna som går skit!

så får vi se sen hur mycket jag klarade !

puss sålänge!

GODNATT!

jovisst jag är fortfarande vaken men ska stänga av datan o lägga mig i min säng under mitt varma täcke:) o äta negerbullsdeg eller vad man ska kalla det.  mums :) 

imorron= ingen skola..

känner för att träffa typ nån kompis :)

sov gott o godnatt puss <3

bilder från en dampdag i oktober !

        

först busade vi o gjorde typ hinderbanan sen lekplats o sen utång :)

teori

jag undrar om det är någon som kan tipsa någon bra sida om teori till körkortet?
hade varit bussigt !

jag vill iväg, utomlands med pem. hade varit helt underbart! hade så skoj j*vla skoj i somras i spanien det va helt sjukt!

ooh förresten jag har skaffat facebook, nån som kan hjölpa mig hur det fungerar? jag är fan helt lost haha.

åh

image389

fuck så fin !

seg!

hejsan !

har inte "hunnit" blogga idag, sjuk seg ! har endast SOVIT idag allstå då menar jag sovit hela dagen/kvällen ! imorse hörde jag inte väckarklockan, hörde inte när folk ringde bara sov vidare så missade skolan o hade sjukt många missade samtal sen var jag vaken kanske i en timme högst så somna jag igen.. nu har jag väl  vatt vaken i 2h fast känns som en kvart. är så sjukt trött. har antagligen feber med:(

är fortfarande på dåligt humör inte så kul när man får höra o ta emot skit hela tiden.det tycker väl inte nån.
vet fan inte vad jag ska göra längre ah ok nu känns det kanske överdrivet dåligt men skönt o skriva av sig lite då. imorron har vi två föreställningar o jag får inte vara med o dansa innann jag ska opereas o jag vill så gärna. allt är bara emot mig just nu, j*vla skit.

mm det blev ju ett positivt blogginlägg ikväll..

skrive mer sen förhoppningsvis på bättre humör !

ciao

zZz

Är fortfarande vaken, ooops. jag som var så trött innan men sen hände nått med mig så blev jag på dåligt humör o börja tänka negativt o då kan inte jessica nana!

men känns lite bättre nu faktiskt, men mår liiide illa! hmm .

så mycket jag vill skriva egentligen men det går bara inte, hatar egentligen att hålla saker inom mig o vänta på att det ska bli bättre, varför vänta? kan ju ha kul sålänge ialf.. okej nu vet jag inte rikgt vad jag skriver.haha det är nog bäst jag lägger mig. tur att man har lite sovmorron imorron.

undra om det är nått bra man kan glo på tv innan man lägger sig??

imorron ska jag först till skolan iafl sen ska jag o min syster fixa legfoto o sedan kanske man skulle rensa sin gaderob? har fått för mig det och det BEHÖVS, ohjaa !

godnatt sov gott.. puss jess<3

image388

trött

hej hå !

är jättetrötter nu :/  suttit en liten stund med instuderingsfrågorna till det moderna men tar en paus nu för jag blev så trött o det är så tråkigt, ska försöka göra lite till på det snart.  åt två varma mackor precis för jag skulle få lite energi men mår bara illa istället, smmmart jess !

ska ta mig ett varmt bad om ca en timme sen nannar jag gott hoppas jag :) imorron har jag lite sovmorron, börjar vid tjugo i tio så behöver inte upp förrens vi 8 tiden !!

emelie (pem) skrev en jättegullig dikt till mig igår i paint o klistra in en bild o ritade hjärtan o sånt som jag har som bakgrund, aw!

någon som har någon bra msuik får gärna skicka till mig *blink,blink*

image386

Jag i somras var ute o åt med pem innan fest. haha ser ut o gilla det va? det var faktiskt skitgott.

image387

jag flummar hemma hos tess, haha så roligt brukar jag ha!


trevlans:)

kom nyss hem, har varit på stan med syster o fikat! blev en ganska dyr fika haha men gott.. jag tog en latte o kladdkaka med grädde, blev äckligt mätt!
skulle fixa legfoto med men det krångla så blev inte så får göra det imorron . syster köpte en vinterjacka med o det måste jag med göra. vi va ute med hennes voffsingar också, dom kom precis hit nu tooo..

här är dagens andra outfit bild :

trevlans:)

ursäkta min obäddade säng i bakgrunden haha!

pem ringer mig sen när hon har övningskört så ska vi dela upp frågorna i arbetet.

och förresten grattis E till körkortet today:D

mitt internet cpar bajs me!

:)

visst har jag snyggt garv som ni hör på videon nedan haha

lättroade


sara

min vovve sara ligger på min matta nu o myser.


image384

mys

dagens hemmamysoutfit :

image383

Tisdag!

nyss hemkommen, vi var på norretull skolan o hade föreställning, dans 2 or o vi 3 or då ! vi har presterat mycket bättre än vad vi gjorde idag, vi var rätt lost men vår danslärare var nöjd !

sitter o kränger cheseballz nu bara för dte låg här på mitt rum men ska nog gå ner o ta något annat käk så jag inte mår illa igen !

min vovve står här o tigger..

ska snart sätta mig med skolarbete sen får jag se vad jag gör idag, vill ta leg foto så får se om någon kan följa med mig ! nej nu ska jag ta nått käl. se ya puss<3

Godkväll !

laaaalaaaaaaawuuuuuuhuuuuuhuloooooooloooooooo !

är på mkt bättre humör nu tack vare pemsan:)
åkte in o mötte henne istan så köpte vi lalamjölk o sen snurra vi rundor o sen skulle vi hyra film fick vi för oss.. så satte oss där mitt på golvet ett bra tag :) så köpte vi jordnötsringar o sen hade vi chezeballz här hemme me o toblerone så nu har vi krängt som fan o är rikiga tjockisar!
filmen var rätt rolig haha..

har packat mina grejs nu ska ju ha föreställning på norretull skolan .
sen ska jag o pemsan sätta oss på nått cafe o göra modernadans för vi har inte börjat än, smart! det ska vara inlämnat imorron o vi har haft typ en månad på oss så himla typiskt oss!

nej nu ska vi snart nana godnatt! puss jess<3

image382

dododo

sitter här o lyssnar lite på musik, har precis slängt i mig en pirog, längesen jag åt en sådan!
idag har jag duschat o sen har jag o min syster kört till volvo o fixat lite, nån har backat in i våran bil sen va vi lite andra ärenden också !

ska plocka undan lite på mitt rum snart o sen ska jag åka in till stan o möta pem vi ska fika o sen hem hit hon ska nana över hos mig för imorron ska vi ha föreställning på norretull o måste gå upp tidigt!

ska opereras nästa vecka o börjar bli rikigt nervös redan usch :(

jag är inte glad idag, vet inte varför.. känns bara som nånting fattas eller är jag bara lost just nu.
saknar så himla mkt nu..

hoppas ni mår bra iafl :)

image381

pem and me på tåget i somras påväg till karlshamn !

Måndag!

Godmorgon bloggen!

har nyss ätit frukost men gick upp för ett tag sen, hade dans idag fast mådde inte alls bra imorse :( men mår bättre nu !
idag blir det nog att vara hemma o ta det lugnt osv. lite små ärenden kanske.

måste städa lite med, kanske rensa gaderoben? om jag hinner. måste göra ett arbete inom modern dans o det lär ta tid.

sitter o äter lite godis nu som jag köpte igår som är över.

ha en bra måndag! puss

image380

wee



jag o pem rär lättroade !

flum

allstå jag o emelie ( pem som ja kallar henne) är sjuka i huvudet haha.. allstå har fått massa videos på oss som vi spelat in sjukt pinsamt, endast vi får se hahaha.. allstå dom är sjukt roliga. aaah !
typ när vi sitter o kränger o dansaar o skrattattacker o är fulla. sjukt roligt iallfall.

hade varit skönt med ett varmt bad nu men klockan är myycket. o jag har inte duschat än så himla typiskt får göra det i morronbitti istället o jag HATAR att göra det på morronen.

jag vill färga tillbaka mitt hår bloooont okej är blond nu med me så som jag va innan tror jag passar bättre i det eller? sen är detta löshåret cpigt när jag ahr färgat det så jaaa panik kan aldrig ha det utsläppt vafan ! vilka problem jag har va?

har sån söndagsångest nu, aaah varför..

men sov gott folk<3 puss

pics..

image373  image374

image375

image376


image378

image379

haha mm här är lite bilder lite blandat..

1.jag o pem på badhuset i bubbelpoolen för tyo två veckor sen
2.min frilla
3.halloweenförfest med klassen
4.jag o pem i karlshamn i somras
5.hemma hos pem, så slapp är jag haha!
6.pem o jag innan björket insparken.


Helgen!

har haft en jättebrau helg :)
har vatt hos pem hela helgen, jupp haha!
fredags-kollade vi på min tatto jag ska göra, sjukt fin hade hon ritat den bara lite ändringar sen är den perfekt, ska bara beställa tid också! sen bakade vi, daim fyfan va gott det blev! fast emelies mamma gjorde typ hela jobbet men ändå lixom :) sen skulle vi kolla krister o stefan som hennes syrra bännt den varade 1 minut haha. så vi gick o hämta en annan film, hairspary! den va inte så bra som jag trodde men helt okej :) vissa grejer va jätteroliga.

lördags-gick vi upp tidigt o var jättetrötta, emelie är tränar för gymnastik så jag följde med det var kul :) var med lite men var sjukt trött. sen satt vi vid datan läänge o kolla roliga klipp o sånt sjukt roligt!  sen duscha o sånna grejer, slog in emils present hahaha jättefint skulle tagit kort men vi glömde, rosa silkespapper o sen fullt med olika färger som vi klippe olika mönster o klistra på haha sjukt fint :) sen fixade vi med mitt lshår o gjorde vid oss. sen till emil, mkt trevligt!
men äckliga dumma vin !


söndags- sov hos emil sen  kolla vi film o han kusiner o slappa sen vid 17 mötte jag pem då köpte vi godis, sen har vi bara slappat o fört över massa bilder som jag inte hade till usb som jag håller på o föra över nu till mina data ! sen va vi ute o gick o kolla tv sen hämta min syster mig o det var sjukt dimmigt så det tog jättelång till att köra hem. kom hem för ca 1h har ätit varma mackor o så.. måste duscha också men klockan börjar bli mycket.

men så har min helg sett ut ialf kommer lägga in lite bilder från olika gånger både nya o gamla så håll utkik;) puss jess

Fredag!

GLAD:)

sitter vid min nya data nu på mitt rum, ohyes! så skönt o ha en egen igen, det var ett bra tag sen nu ! kommer kunna blogga mer o lägga in fler bilder osv.

emil o ponta var här nyss o lämnade den, thanks !

idag har jag vatt i skolan, började med svenska kollade klart på peter panm jättebrau! sen lite annat bajs efteråt o sen kompletterade jag o pem idrott. dansade hoho ska hålla två danslektioner nästa vecka på idrotten så vi håller på att sätta ihop en dans, kom en bit o det blev rikigt bra faktiskt !

har fått reda på att jag inte ska opereras förrens nästa vecka igen, den 29 ! gött då hinner jag vara med på turnen nästa vecka !

måste föra över mina nya bilder från mammas data hit.. men har min gamla, emil hade alla mina så han hade lagt över dom . så kan bjuda på några äldre bilder nu :)

    

1. jag,jea,cill när vi gick 9:an
2.jag för snart ett år sen, inte rikigt!
3.jag för ca 2år sen
4.jag o min syrra på cypern för 2 år sen

kommer lägga in fler sen men nu ska jag packa ! puss<3

Godkväll!

håller på att fixa en present till emil som han ska få på lördag, hoppas han blir happy!

idag efetr skolan har jag sovit, kört med syrran till hässleholm o lämnat datan till emil, sen hämta pappa så fick jag övningsköra hem o sen maxi..

nyss ätit vindruvor mums filibaaaba !

får min data imorron, emil är bäst!

skriver mer imorron för mamma är i samma rum o ska sova.. godnatt love u<3

LÖSHÅR!

såg ni på bilden nedan att jag inte har något löshår på mig där, wuhu! tror inte jag lagt in en bild utan innan.
mitt löshår är cpigt! bara trasslar sig efter jag färgade det! vad ska jag ta mig till?

mössa

Igår innan jag skulle ta bussen o dansa !

mössa

öppet hus

Elna som sitter ner sen jag, marielle,sandra som dampar innan uppvisning haha!

öppet hus

Torsdag!

kom nyss hem från skooolan, kort dag idag, sköööönt!
hade först arbetsliv o sen dans :)

köpte en choco latte när jag väntade på bussen, mums!
sen hade mamma fått ett sms att datan hade kommit:) överlycklig wuuhuu! så ska hämta den sen o så ska jag o min syrra köra till hässleholm o lämna den till emil som ska installera massa program o sånt på den, så vet inte rikigt när jag får den än o så men ändå! hur glad som helt.

wuuuhuwwuuuhuuuwuuhuuu!!

tänker städa mitt rum o sånt idag.. bara vara hemma o ta det lugnt, gud va skönt! måste fixa en grej till på lördag me, shup shup!

men skriver mer sen .. ciao babes<3


dans<3


JAG OCH PEM I TISDAGS !

jag o pem

Home

då var man hemma igen, sitter o äter vindruvor o dricker proviva! har dansat, det gick bra fast vi dock inte så många så gick inte vidare så långt!

ska snart duscha elr ta ett bad får se sen ska jag kolla på tv med mamsen.

ska köpa ny inpackning har haft loreals länge nu men vill prova någon ny, nån som kan föreslå någon rikigt bra?

dance

Nu är det dansdax..

image287

Hejhej!

slängt i mig en tallrik med havregrynsgröt nu, mums ! mätt o belåten.
ska snart tillbaka till skolan igen o då ska jag ha dans med projektbarnen :)

sen ska jag hem o duscha o sen blir det att kolla på top model.
hoppas verkligen att min data kommer imorron !

imorron ska jag till skolan, först arbetsliv (hata) sen dans med boel, skitkul ! sen ska jag o pem till hässleholm, jag ska kolla på tatton som tatueraren ritat till mig, hoppas den blev bra! lite spänd.

vill bara sova en stund nu..trötter, javisst!

ha det så bra sålänge<3

image365

Onsdag!

Hejsan!

sitter här o nyser, fjärde i rad precis haha !
har varit hos doktorn nu, blev mycket prat o sen blev det tussar i näsan o lite annat. men dom bestämde sig för att det blir operation :/ hjälp! jag är skitskraj. kommer få ligga inne där nån natt o så med o efter operationen kmr dom hålla på med mig emllanåt o spraya o massa annat så ja skulle vara beredd på det sa hon, jag är fan rädd !
antingen blir det denna vecka eller nästa. hoppas verkligen nästa för denna har man bestämt så mycket o är inte rikigt beredd på det !

ska snart till skolan eller vid 13 tiden, har projektarbetstid så jag o emelie ska planera lite och sånt. sen vid 18 ska jag ha dans med projektbarnen och jag är helt slut ! men jag ska nog hem där emellan, palla vänta å länge men jobbigt att åka fram o tillbaka men så är det!

nej nu måste jag hinnna sova eller vila en stund, jag MÅSTE annars kommer jag aldrig orka med denna dagen !

hörs sen kram jess<3

oförberedd

oförberedd

nu ska flickan, duscha o sova GODNATT!

ååh!

satt o kolla på emelies bilddagbok, massa bilder som jag inte har på denna datan, hon måste skicka aaalllaaa sen när jag får min egna o då kan ja lägga in mina gamla som jag har på cd skivor oxå, då kmr både nya o gamla bilder ni inte sett läggas upp här, trevligt va? haha.

tog typ nårga bilder idag med hoppas pem kan skicka dom ikväll..isfl lägger jag in dom..

annars så skriver jag imorron. puss jess<3

!

balett

DANS!

hejhej!


nyss hemkommen, har bara hunnit slänga i mig mat!
hade som sagt öppet hus på skolan så vi dansade, det var superkul faktiskt! lite tabbar o sånt men det tillhör haha.

sov ca en timme innan jag skulle iväg, det var sjukt jobbigt att komma upp sen blev det ju att stressa järnet!

ska snart duscha o så. imorron ska jag till doktorn osv. ska ha dans med projektbarnen också !

helgen är redan bestämd vad som händer..

fredag- jag o pem ska baka o kolla stefan o christer o kanske nått mer skojsit:P
lördag- följa med pem o träna rytmisk gymnastik o sen ska vi till emil o fira han med släkt o vänner
söndag- sooova, kännor jag!

nästa evcka ska vi börja vår "skolturne" har 3 stycken.. ska bli skojsit:)

ha en trevlig kväll! puss

trött

ååh, vill bara sova typ en stund hade varit så skönt, men kommer vara så himla trött då när vi ska ha uppvisning o tänk om ja försover mig haha hade varit så typiskt mig. aja får se hur jag gör!

varför är det så kalllt??? aah.. både inne o ute tkr jag. mamma ska köpa fina vantar till mig idag iafl:)

nej nu ska jag vila en stund I have too !

Tisdag

helloo!

kom nyss hem från skolan, sitter o äter havregrynsgröt med bananer o mjölk, så himla gott!!!
det är fan svinkallt ute höll på att frysa ihjäl.. hoppade av vid netto för att köpa bananer så fick gå en bit.

skolan idag var dryg! ska tillbaka sen vid 17 för då ska vi ha öppethus o dansa, är nog hemma vid 21 sen igen.

imorron ska jag till doktorn på morronen, prata med en läkare om operation får väl se hur det går..

åååh jag får min data snart, längtar!!!

skriver snart igen.. puss

frimus !

frimus !

daaans

image315

Brrrrr!

fyfan va kallt det är ute, måste köpa en ny vinterjacka !
en rikigt varm sådan.

idag så hade jag två danslektioner, efter det så åkte jag o på BUSS till hässle för tågen var inställa :/ sen gick vi o köpte pasta på pastavagnen, satt inne på kulturhuset o käka. sen gick vi till tattostudion där pem har tattuerat sig. så snacka ja lite me dom o så, hon skulle rita upp en till mig till på torsdag hoppas hon förstod hur jag ville ha den. sen om jag är nöjd bokar jag en tid, lite längre fram:)

allstå har varit övertrött idag, har skrattat åt ingeting, fyfan va vi hållt på.. vi gick även till netto o sne kolla vi på gamla svensson svensson avsnitt sne tog jag bussen till kstad.. där min syster hämtade mig så flyttade vi lite av hennes grejor o sen hem hit.. har precis ätit kycklingmackor, mums!

har fått ont i halsen ikväll, aj aj när jag sväljer..

men iafl, imorron är det tisdag o det börjar med dans sedan religon o svenska sen slutar vi. sen tillbaka till skolan för vi ska ha öppethus o sen kmr man hem sent, men ska ändå bli skoj !

har fått min frida med så ska läsa den sen. men måste duscha o tvätta håret, fortfarnde lite olja kvar i det, äääckligt haha !

ha det bra! puss jess<3

Måndag!

Godmorgon!

sovit gott? det har iallfall jag gjort :) gick upp tidigare än vad jag brukar, redan kl 6.. hade ju sovit med rapsolja i håret .. resultatet, skitbra!!!!
men jag har jättebråttom nu, lika seg som vanligt på morronen. men idag är jag rätt pigg !!:) sitter o dricker kaffe nu men måste ta på mig dansbyxorna nu .

efter danslektionerna ska jag o emelie kolla på tattooos, jag vill !

skriver mer sen..  ha en bra dag!

puss jess

Söndag

har nyss kollat på top model o sen käkat varma mackor, alltid mums !
min telefon är konstig, fast mamma sa att det var nått med telenor me så kanske det som osakar det, I dont know?
kan inte skicka sms o så ialf, störigt !

längtar till jag får datan som jag beställt, kmr antagligen i veckan nångång, wuhu !
på onsdag får jag reda på om jag ska opereas eller inte, uuuusch ! inte trevligt med tanke på vi ska ha "skolturne" med dansen o sånt.. imorron ska jag iallfall till skolan, har två dans lektioner sen ska jag o emelie ha idrott så kommer nog hem rätt sen i think? hatar söndagskvällar, sån konstig känsla..

min näsa bara rinner, dööö..
vad ska man göra ikväll då? aah.. vill bara mysa eller något.
ska sova med rapsolja i håret i natt, ska tydligen vara bra o jag har sjukt sletet hår nu efter jag färga det sist! inget annat hjälper så hoppas det fungerar nu !

puss jess

HELGEN!

helgen har verkligen varit toppen:) har spenderat den hos Emil..
i fredags var vi på 20 årsfest pem o ponta o massa fler .

lördags-  var på stan med felle o köpte presenter o fikade sen mös jag med E sen gick jag hem till pem, duscha o käka pizza sen stack vi till emil.. så spela vi fyra spel o sånt, supertrevligt!

idag fyller emil 20 år, GRATTIS !gav han presenter o sånt i morse sen sov vi vidare, läänge! sen har vi bara softat o nu är jag hemma..

det var lite kortfattat av helgen. men ska se reprisen av top model nu!

Puss

:)

nu har E & P varit här.. hjälpte mig att beställa en data o lite sånt.. så den kommer nästa vecka hoppas jag:)
fortfarande osäkert vad vi ska göra ikväll, men ska vara med pem iallafall.
imorron ska jag på stan med felle (emils lillasyster) vi ska köpa present till han, fyller 20 år på söndag!
sen ska jag pem, emil, ponta umgås..

vår skrivare funkar igen så skriver ut lite bilder, fuun!

min vovve ligger helt utslagen i sängen o sover så sött! haha.

jag har tråkigt, kan du ringa snart ellloooor??

hajsålänge<3


HEJHEJ!

har precis bryggt kaffe som jag ska dricka nu :)
väntar på att emil o ponta ska komma.. hämta en grej o så.
fortfarnde oklart vad som händer idag..

det gick bra hos doktorn, slipper dit i helgen ! sen gick jag o min syster lite på stan men hittade inget o så köpte vi med oss bakad potatis hem till henne sen gick vi ut med hennes dogs o sen övningskörde jag till hennes andra lägenhet som vi lämnade grej o nu är jag hooome..

hoppas det blir att man gör nått kul ikväll !

löve jess<3

face

En ny tagen närbild.. var ju längesen det med !

image361

dagens..

Dagens outfit:

image360

var längesen jag körde en sån, jupp.. inte så tydlig bild hade bråttom.. !

Fredag!

Godmorgon !

sitter o äter frukost, vet ni va den består av? chokladbollar o mjölk, fyyy på mig ! men jag har bestämt mig efter dessa är uppätna så ska jag skärpa mig med sockergrejor som det blivit extremt överdrivet med på senaste tiden.

jag ska få en dator, wuuuhuu!
ska beställa en idag, Emil har hittat en jättebrau.. helt ny med, fast ingen bärbar en stationär håller tydligen längre.
så jag är glad :)

ska till doktorn vid halv elva, hoppas min syster följer med o så går vi nog lite på stan efteråt isåfall..
sen kommer E o hämtar en grej me.. får se hur det blir ikväll!

ha en bra fredag<3

HAHAHA

vi är inte normala okej? men har så j*vla kul alltid<3


HAHAHA

ops !

jag är inte påväg till spanien, utan bilden nedan är från när jag var påväg i somras:P
hoohoo..

trycker i mig fler chokladbollar men det går inte så bra för jag börja må illa så många jag ätit haha! håller på att läsa bloggar o kolla efter en bärbar data till mig, vill ha! då kommer jag kunna blogga mycket oftar osv.  aldrig fel !

har blivit en del bloggande idag, kul :) sen imorron är det fredag, denna vecka har ju inte varit speciellt jobbig? skönt.

ska bjuda på fler bilder snart I think:)

Påväg till spanien

Påväg till spanien

mums

mamma bakade chokladbollar, mums.. ätit 5 st nu tjooockis. är mättt men om en stund ska jag äta fler haha.
har duschat också o kollat lite på tv..

sitter med täcket runt mig nu, mys !
mitt rum är inte städat än.. men det kommer, det kommer haha ! fast blir nog att jag damsuger o sånt imorron det orkar jag inte men måste iallfall plocka undan allt som ligger på gööölvet!

allstå om inte vår data hade varit så cpigt hade jag lagt in fler bilder o sånt som jag lovat allstå nya då, men dumma data! men jag ska föröska imorron, mamam har precis fixat med den ..

imorron ska jag gå på svenskan sen skulle egentligen jag komplettra med pem, idrott men ska vara på sjukhuset halv 11 så vet inte rikigt hur det blir än.. hade tänkt att jag skulle till körskolan o sätta mig där vid en data för första gången men får se hur morron dagen blir..

kanske lägger in lite gamla bilder om en stund.. håll utkik !

puss jess<3

Design..

nu har jag ny bloggdesign, va tycks? tack så mycket johanna för hjälpen :)
blir roligare o läsa om det är en snygg design oxå, det tkr iallfall jag !

vet ni vad jag är sjukt sugen på nu? chokaldbollar.. aaah min min mage har blivit så stor på senaste haha ätit sjukt mkt godis.. men orka bry sig just nu? får se om jag gör sånna elr ej..

ska snart duscha.. köpte en ny bodylotion idag på apotket:) smells good..

puss!


ARG!!

jag är arg o ledsen nu ! jag vill inte, inte , inte , inte , inte , inte vara sjukt.. jag vill kunna träna som vanligt men jag får INTE! åh jag hatar det !

skulle egentligen till kristianstadflickorna, men nej det går ju inte.. för jag tränar för mycket så juag är tvungen o hoppa av det :( vill inte !!

men jag har ju dans 7 gånger i veckan bara i skolan o sen tränar jag på fritiden med så visst blir det mycket träningen om man är sjuk..

men det är så orättvist! gnäll, gnäll, gnäll!

blir ju antagligen operation o då ska jag bli bra sen, I hope :)

var bara tvungen att skriva av mig lite.. ciao !

lättroad?

här har ni mig förra sommaren när albin (min brors ena barn) fyllde 1år på deras camping!

image357

MÄTT !

shiit o tryckt i mig en massa mat, kycklingfile med sås o potatismos rikigt gtt va det!
har precis sovit i typ två timmar eller nått, riktigt skönt var det!

mamma har köpt vindruvor o sånt gott med som man kan äta ikväll ! är sjukt trött fortfarande aah..

imorron är inte rikigt bestämt än vad som händer men får väl se också lite hur det går på sjukan o si sådär:P

Torsdag!

halloooo!

nyss hemkommen från sjukhuset.. röngtades o fick långa tussar i näsan.. och bihålorna hade inte blivit bättre så ska äta fem tabletter om dagen o dit o få tussar elr pinnar varje dag sen nästa vecka fick jag en tid för att kolla om jag ska opereas, hjäälp ! men bara jag blir frisk.. vill kunna träna ordentligt o slippa denna j*vla huvudvärk o förkylning!

igår tog jag bussen till vinslöv o gick till sprothallen där emelie träna, sen övningkörde hon hem till hässle.. duktig flicka !! så drack vi varmoboy o sånt sen gick vi till emil o ponta.. flumma rundor o spelade biljard med på biljardkompaniet, skitkul :) sen sov jag hos äjmil..

imorse var man ju lagom trött, aaah.. ville bara ligga kvar i den varma sängen brevid dig. men var ju tvungen o gå till tågte.. så träffa jag pem så käka vi frukost på tåååget.. tågkonduktören var skitcool haha.. skrämde oss som fan.. sen gick vi till skolan.. hade dans men var bara där o kolla en stund o så träffa jag mamsen.

sitter o nyser nu...
är sjukt mätt, åt på sjukhuset fast det var inte gott haha så köpta en chokladbulle oxå o kaffe:) o sen en sån malaco påse med min socker..

nu ska jag läsa lite bloogggs;) sen ska jag städa mitt rum I think? tjaaarååå<3

Onsdag!

hejsan!


denna dagen har inte varit så postiv men hoppas den slutar brau iallfall!
sitter o häller i mig kaffe så jag ska bli lite piggare! åt en tallrik med havregrynsgröt oxå, fast utan bananer:(
först va man i skolan, jääätetråkig lektion, satt o lyssnade på konstig musik i 30 min utan stopp ah. sen va jag lite hos skolsystern o pratade med henne o sen mötte jag pem... blev varsin cheesebrugare på mc o sen dans, gick rent åt helvete idag!  blev sjukhuset sen, blev spolad, blodprov o massa sånt bajs igen:( och imorron ska jag röngtas, usch vad jag hatar detta vill bara bli frisk!! så nu slutar inte min näsa blööööda aah...
fick ställa in dansen med projektbarnen :(

mitt msn funkar inte just nu heller, cp:/

ska snart dra ska umgås med pem,emil o ponta ikväll..

hoppas min nya design kommer upp snart..

puss/jess


:)

hejhej!

har nyss kommit hem från träningen, har hunnit proppa i mig resten av min pizza med..
idag har jag vatt på badhuset med pem, mkt trevligt! simmade,lekte o badade i bubbelpoolen..

sen gick jag till mamma en stund.. sen kom min syster o hämtade mig så köpte vi pizza, mums:) skulle till teorin men missade den, oooopps! inte bra, inte bra! hjälpte syster i sin lägenhet sen ut emd hennes hundar o träna o sen sola :) så har min dag sett ut idag, jupp...

imorron börjar skolan för min del, har varit ett långt lov ohyes..

imorron är det fullt upp..

först skola
hitta vinterjacka
dans med projektbarn
sen umgås med emil,ponta o pem...

håller på att fixa min design nu, eller itne jag men en tjej haha...

skriver sen ciiiiao amigos!

CIAO!

nu ska jag snart ta bussen, ooj måste skynda mig sitter o halsar i mig kaffe för att bli lite piggare, sen blir det möta emelie istan o gå lite ärenden sen ska vi simma o bada :)

pusshajs<3

balett

balett

VILL HA !!

image355

Tisdag!

Godmorgon !

snackade med emelie igår kväll då sa hon att vi skulle till lundsuniversitet idag o det hade ju vi glömt.. o bussen skulle gå tidigt.. så jag kännde att jag orka inte, fick dålig sömn inatt igen o är redan uppe vid kl 9 för det ringer ju hela tíden.

ska träffa pem snart, vi ska bada osv. sen ska jag nog firekt till körskolan på teori måste skärpa mig, aah !
min dator är konstig så den bara hängde sig o sånt igår så hoppas det blir ny design idag istl:)

ikväll blir det att träna o sola o efter det skulle jag hjälpa min syster lite o flytta i think !  så är inte hemma förrens sent!

ha en bra dag! pusssvajs<3

Godkväll!

sitter o dricker ett glas proviva "nypon" smak.. har precis kommit hem har tränat på frikvårdshuset med min syster en stund.

har sovit från ca 15-19 aah snacka om att inte kunna sova i natt.. blev ju rätt pigg efter jag tränat nu så..
får väl städa på mitt rum o sånt i natt.. hmm.

ska få hjälp med min degsin här på bloggen nu :) den har ju försvunnit så det blir lite förändring, aiagn ! skriver snart ciao!

Måndag!

Godmorgon:)

lovet är slut för dom flesta men mitt är inte förrens imorron, så skönt !
har nyss vräckt i mig frukost, havregrynsgröt då ja o så nu sitter jag o käkar godis direkt efter det är ju bra? haha.. hade godis över från ogår det ska ta slut sen ska jag försöka undvika godis denna vecka har blivit lite väl mkt på senaste !

usch vad jag har sovit dåligt  inatt... vaknat, somnat om, vaknat, somnat om hållt på så hela natten o morronen typ..
händer idag? ta det lugnt sista dagen innan skolan ju, men fr se om det dyker upp nått kul:)

se ya later/ jess

Söndag!

Godkväll:)

kom hem för en liten stund sen, sitter här med en godispåse o en värmekudde runt nacken:) mys.

igår var det då björket.. började med att pappa körde mig till pem så fixade vi oss o sånt sen gick vi hem till hennes pappa o va där en stund o "förfestade" haha... sen träffade vi madde o en annan tjej o gick vidare till den rikiga förfesten men vi va inte där så länge sen stack vi till björket.. hade sjukt roligt! vi flippade o fulade oss o dansade mkt.. sen sov jag hos E efteråt.. sooov längeee o så kollade vi på ett avsnitt av csi new york o sedan vid fem tiden gick jag hem till emelie så stack vi till vidoemix o köpa goooodis:) sen hem o kollade på den filmen till religonen aah så tråkig höll fan på att somna.. sen la vi oss i sängen o snacka o skratta som vanligt sen blev jag jättesugen på pizza så vi gick ner till en pizzera o dela på en god hawaii med extra ost o en cola:) sen kom pappsi o hämta mig.. haha fyfan tog hem typ alla grejor från emelie hade sjukt mkt stuff där..

har vatt dålig med bilder o sånt här på senaste allstå nya men vår data är cp men ska försöka sen :()
vill ha en egen bärbar igen.. ah mkt ättre o ha en egen !
men fyller ju snart år så, wiihii vem vet?

nu ska jag läsa lite bloggar, ciao sålänge !

Lördag!

hallo ja!

hann inte blogga igår för hade fullt upp hela dagen o kvällen! det började med att jag o tess stack till malmö vid tio tiden, jag började må dåligt o mådde inte så bra men vi hade jättekul ändå:)
shoppade, två klänningar o ett linne o en tjockare tröja o strumpisar! kan ta bilder sen men har som sagt inte min kamera hemma :(  när vi kom hem till kristianstad köpte vi present till emelie på borett:)

hem o fixade oss o sen skjutsade tess pappa oss till emelie i önnestad... där det va tjejmiddag, smörgåstårta, muuums! sen snacka vi o gjorde charader, mkt trevligt! sen tog vi bussen till stan.. satt mest på bombaar men jag o juséfin var på hessle o gick rundor o så, mkt trevlig kväll:)

köpte med mig en baguett från subway som jag mumsade på sen slagga jag i min säng :)
vaknade först imorse vid 7 tiden o kunde verkligen inte somna om men efter ca en timme gick det igen !
vakande vid halv två sen haha har käkat frukost o så !

ska snart gå in i duschen o sånt.. sen ska pappsen köra mig till emelie i hässleholm så ska vi kolla den filmen till religonen sen ska vi fixa oss os en blir det utgång ikväll igen :)

men ha en rolig lördag :) pussss

Godkväll!

idag har jag bara käkat,duschat o sovit! när jag vakna mådde jag inte så bra känndes som feber så jag stack aldrig till dansen.. mamma o jag gick till netto o köpte laalaa mjölk o godis, mums!

har ont i magen så mycket godis jag har ätit, men gott var det !!

har inte fått bilderna än av pem, ska se om hon svarar på msn för skulle få dom ikväll! har massa saker hos pem med så får antingen ta dom imorron elr på lördag.. fan har min kamera me där kom jag på nu.. ah !

imorron ska jag o tess shoppa har vi fått för oss.. vi vill till nova lund eller nått men svårt att ta sig dit o så ju får väl se hur vi löser det.. annars blir det väl shopping här i tråkiga kristianstad..
sen på kvällen ska vi till emelie som fyller 19, en kompis till tess.. känner inte henne så bra men det blir nog trevligt med lite nytt folk ! så blir lite fest imorron igen...

hoppas man hittar nått i stan som man kan ha på sig :P

pem den ungen smsa att hon var ute o gick.. aah.. unge då !

hej sålääänge.. / jess

Torsdag!

Godmorgon typ haha :)

gick faktiskt upp för en timme sen.. pem sov här så hon gick för en liten stund sen!
hade skiiiitroligt igår :):):) förfesten hos pem blev lyckad massa läskiga historier o massa annat, mycket skratt iallafall!! sen vidare till kristianstad.. blev rimus för mig o pem träffade en del man kännde o så, det var kul.. dansade o flippade totalt ! I löööve it..
sen när det var slut kl 2 så köpte vi mat på pastavagnen o satt o käka, mums.. sen gick vi hela vägen hem till mig ca . 30 minuter.. vi kom i säng vid 4 tiden typ..
tog massa kort igår med pems kamera så hon får skicka sen så lägger jag upp några :)

har precis käkat en rejäl frukost, 4 mackor haha det behövde min mage jappp.. hade inga bananer hemma därför det inte blev havregrynsgröt....
idag blir det att softa sen blir det dans ikväll på kristianstadflickorna o sen kanske jag o pem ska kolla på en film som vi måste kolla på som vi missade på religonen..vi får se!

nu hade jag tänkt att gå o duscha, känner mig ju lagom fräsch? haha..

pusspuss !

image354

RSS 2.0