Söndag

dagen innan nyårsafton. shit va det går snabbt!
det är lika rörigt som vanligt vart man ska på nyår men nu tror jag att vi vet? ska inte säga för mkt. men hoppas det blir en bra start på 2008 iafl.

har sovit rikigt länge idag för omnade vid 6-7 tiden imorse. var hos min syster o kolla film igår o åt chips o dippa :)
ska snart gå o duscha sen blir det nog att åka till pem maybe? ha det brau. puss / jess

SÅHÄR SER MITT HÅR UT IKVÄLL, LIID SUDDIGT"

image460

partyparty

nu är jag vidgjord, rättså iafl.. sitter o pimplar lite vin o väntar på att malin ska komma hit från sitt jobb o klä sig så vi kan dra ut o festa :) wuuuhuu!

..christmas

image458

image459


bjuder på två bilder från julafton, kan lägga in fler sen !

är trött som en åsna nu. sovit i två timmar kul? 8-10 jippi.

var först på stan med syrran, malin o hennes syster sara. sen mötte vi några andra av deras kompisar o åt sen träffa jag o malin cilla o jea o gick med dom. köpte mig en nyårskläning, halvnöjd, men den ska nog bli fin :)

nu ska jag duscha. pusspuss

Fredag! (already)

Halloooo!

blir ett jättesnabbt inlägg för jag ska till stan med syrran, malin o hennes syster! har inte kunnat skriva för har itne kommit in på denan sidan innan, aja ! får berätta lite vad jag gjort dessa dagar osv, massa bilder har jag med! men nu ska jag borsta tänderna.. Puss / jess

Julafton<3

GOD JUL ALLESAMMANS<3

hoppas ni har haft en trevlig julafton:)

det har jag, men en väldigt lugn jul o alla var trötta men nöjda :) fick massa fint som mamma hade hittat på :)

kan skriva vad jag fick ( det jag kmr ihåg) : kläder, pyjamas, morrontofflor, morgonrock, duschshower peeling, anstiktsmask, väggklocka, chokladkartong, två armband från kyssjohanna, väska från nuknuk, ansiktskräm, läppbalsam, cykelsadelskydd hoho, bh, mysiga strumpor, presentkort på massage o utomhusbad på hälsa & helhet m.m är jättenöjd. tack alla !

är sjukt trött nu så ska snart gå o lägga mig. imorron är det fest som gäller, wuuuhu:) det blir inte lugnt nope !
min moster tog en massa kort ikväll med, så lägger in lite när hon har skickat dom.


sov gott allihopa puss / jess

my sweeet dog, Sara!

image457

Jul<3

Godkväll:)

nu var det ett tag sen jag skrev men jag har verkligen haft fullt upp o varit jättestressad, så nu vet ni det med !
men nu skriver jag iafl :)

kom nyss hem har varit hos tess en stund, vi bytte julklappar o så kolla vi lite film o katte me men jag blev väldigt trötter o har en del o göra o så, så gick hoome !

ons- va jag o pem på biljard o spela, flumma som fan o drack två cider var :)
tors- färgade mitt hår, (köpt nytt löshår med) sen förfest med klassen o sen ut på 3:3 jag o pem var aladiiin.
fre- jag hade 18-årsfest o sen ut på grand.
lör- biljard med pem,jack,joel
sön-stan me felle, dansa med pem o jeffrey o sen handlat o ätit..

haha det var väldigt kort sammanfattat vad jag har gjort på senaste !
det är sjukt härligt o vara 18 :) wuhu men guud vad man slösar pengar..men så är det !
har varit sjukt lyckat dom senaste dagarna, men man har varit väldigt stressad osv.

jag är ju sjukt förkyld igen elr fortfarande haha.. jaja dunk i huet med !

men imorron är det julafton o det känns helt sjukt?känns inte som jul, why? typ alla säger det med. men det ska bli mysigt iafl. alla julklappar o julmat o familjen såklart :)

får lägga in lite bilder sen från min fest, 3:3 osv. pusspusss o god jul / jess <3

Onsdag!

Godmorgon!

sitter här o äter varma mackor o dricker kaffe, mår illa me :/ men ska snart klä på mig o ta mig till skolan. jag o pem ska bara skicka en grej till läraren har egentligen inte tid o sitta här nu.

skriver senare. pusshaj

aaaaaaaaaaaaaaaloo

Godkväll? kl är snart 2.

jag ska gå upp vid 8 imorron? help me.
hittar inte laddaren till kameran, elr orkar inte leta just nu men får lägga in bilder på mina smycken o det sen:)

har badat ett varmt bad för en stund sen, nu kollar ja lite bloggar på bilddagbok.
ska snart packa lite grejs o sen ska jag lägga mig.

ska hämta mitt leg o löshår imorron med, wuhu:)

godnatt<3 / jess

image455

zzzzzz

sova, aa det är vad min dag har bestått av för det mesta. gick o la mig tidigt igår med typ vid halv elva (hade feber) o sen imorse först upp vid tolv o sen lägga mig vid tv n där nere o sen gå upp lägga mig i sängen tills halv sju jag är så trött så jag minns inte vissa grejer fan läskigt! har nyss slängt i mig en tårtbit o sen fricker jag julmust, gott !:) ska snart ta mig ett varmt bad, ska bli nice !

sen idag SKA jag göra klart moderna dansen, ett måste!! plus lite annat..

imorron har vi nutidakonst sen ska vi till fjälkingeskolan o ha vår sista skolturne men jag ska inte vara med, är inte tillräckligt frisk för det !

torsdag blir det 3:3 disco, förfest hos sandra me klassen!
på fredag har jag min 18 årsfest kommer bli kuuuul:)

skriver om en stund igen, då läggs det in lite bilder ! puss

Godkväll!

sitter här halvkrasslig, hostar o snörvlar o har nog feber:( bajs.. kul på sin 18 årsdag aja...
va på stan med pem innan, vi fika o gick lite rundor, köpte nya "förlovningsringar" hahaha.. sen la jag undna löshår som ja ska köpa imorron tror jag o beställde klipp o färgningstid.  mötte mamma o så tog vi bussen hem.. sen kom tess o hennes mamma in hit! fick bio biljett o ett fint ljus av dom:) så satt vi här o åt o snacka i några timmar det var mkt trevligt :) fick en jättefin present av pem, väldigt personlig! nämligen en rikig kalender med bilder på mig hahaa.. skitkul:) så den ska jag hänga upp 2008 !!

känns skönt o vara 18 år nu, wuhu !:) ska hämta mitt leg imorron med ! fett najs.. har fått ett jättefint armband av min syster idag me, som jag själv valt.. är en berlock på det osv. lägger in bilder på det imorron.

har även beställt armband från kyssjohanna som jag ska få i julklapp:)

ne nu ska ja lägga mig om en stund. hörs imorron puss jess

:)

blev ändring i dagens planering.. skulle egntligen till pem o så skulle vi beställa tatto tid till mig men jag får inte tatuera mig för jag har en infektions i kroppen o det är typ farligt då så ska vänta till i januari efter jag varit hos läkaren.

så pem kommer till kstad istl så ska vi gå lite på stan, fika osv.

ha en bra dag! puss


image454

Måndag 17/12

Idag är det ingen vanlig dag, nej för det är MIIIIIIIIIIN födelsdag, hurra hurra till mig :)!! haha...
äntligen 18, stor flicka nu vettni;)

tack för alla grattis sms osv :)

mådde inte alls bra inatt osv min 18 årsdag började inte så bra.. men vissa saker har varit bra o vissa mindre !
nu är jag riiiik hoho :)

ska till hässleholm snart o träffa tid o äntligen boka tid till tatueraren sen följer hon nog me mig hem elr nått.. skriver ikväll !

puss / jess


image452

Godkväll!

är lagom trött nu, jupp!
sitter o pluggar lite teori, det behövs.
har sovit o badat idag med..

igår hade jag släktkalas, fick money o en korg me massa godis, tomtar o nått ljus :) tess va oxå här o syster vi hade kul. sen kom pem med :) mkt trevligt. drack lite vin o shotade turkisk peppar:) sen sov jag o pem i min syrras lägenhet.. bar dit täcke o smörgåstårta vi såg nog rätt roliga ut haha.

denna vecka har jag sjukt mkt o göra, den kmr gå snabbt som bara den ! nästa vecka är det julafton me o jag har inte köpt en enda julklapp? hjälp.

ska plugga lite till nu sen ska jag packa o lite sånt till imorron, om 1½ är jag 18, så j*vla nice :)

godnatt folk<3 / jess

haha jag o zlatte igår !

image451

söndag.

HALLOJ!

Hade mkt kul igår. men orkar inte skriva i detta inlägget vad vi gjorde o så tar det senare. är trött som ett as ska lägga mig lite o sen ska jag plugga !:/
imorron fyller jag 18, lycklig:) wuhu!

skriver mer om en stund.

en bild från mitt släkkalas igår:

image450

syrran o jag shottar:)

LÖRDAG

hejhej!

lite dålig uppdatering på senaste men så blir det ibland när man har mkt o göra. igår så hade jag gjort vid mig till skolan o allt men sen mår jag sjukt illa, känndes som ja skulle spy så fick ställa in min körlektion osv. sov lite.. mådde bättre sen.. sen övningskörde jag till min farmor men min pappa o syster- hon fyller 95 år idag, grattis! inte träffat henne på sjukt länge. sen körde vi till min fabror, han har bondgård, så hälsa lite på djuren o sen körde jag hem med.. gick sådär haha höll på att förstöra bilen en gång men jaja.. :P

sen på kvällen kom pem till mig så körde vi o hyrde film, den nya american pie o sen köpte vi jordnötsringar o kycklingrulle o sen hem till min syster, hade hela hennes lägenhet själva o hennes två vovvar. så har sovit där i natt alla fyra i sängen haha. sen kom min syster hem så åt vi frukost sen åkte pem hem .. o nu är jag också home. ¨hade kul igår haha:)

sen idag ska jag har släktkalas:S!! haha. för mig då hoho... fyller 18 på måndag. fast först ska jag till stan me syster o välja present till mig:D:D hoppas hon kmr snart har rätt brååådiiis...

är trött som en get, somna sent sen väckte vovvarna mig så jag va tvungen ut me dom medans pem låg o sov haha..

nu ska ja plocka undan .. ha en bra lördag :) Puss / jess

torsdag

sitter här, är inte på så bra humör men det finns anledningar. inget jag vill ta upp här.. men jag tänker på er o du T, jag finns här för dig alltid det vet du !

igår var det lussevaka hade jätteroligt o sånt först men sen fick jag bajsont i huvudet. sov hos E sen, mys !! denna dagen har gått åt till onödiga saker o sen varit väldigt jobbig :(

imorron är det fredag o pappa ska köra mig o tess till skolan ska ha svenska sen ska jag köra på trafikskolan, nervös, det är andra gången jag kör där.. men har ju kört en del hemma men det är ju inte samma sak. sen får vi se vad som händer, orkar inte skriva just nu... sorry.. skriver imorron puss!

Lussevaka!

Godmorgon!

gick upp vid halv nio, mama fick ringa tusen ggr sne ringde även pem o snacka me mig så jag gick upp. fjrode vid mig snabbt o sen tog bussen.. men nej sen kmr jag på att jag glömt en viktig grej hemma o måste hoppa av, så får gå hem o mina fötter värkte sen väl hemma så gick inte min buss förrens ja för tre minuter sen o då skulle ja kma nästan en timme försent, palla? så jag får hoppa första lektionen.  inte för vi har fler sen men ja o pem ska vara kvar lite i skolan o sen ska vi gå på stan. så himla typiskt när jag hade tagit mig upp o allt är sur nu !!!!!!!

druckit en kopp kaffe nu iafl, ska ner o hämta mer.. sara (min vovve) ligger på min mjuka mattta här brevid mig.sött.

denna dagen börja ju bra?? hur ska den sluta?

bajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsabajsbajs-

ne nu får jag ge mig.. ha en bra dag o trevlig lussevaka;) puss  jess




jag o pem innan lussevakan förra året. haha !


image448image449


NATTI!!!!

image447

Godkväll:)

sitter o äter varma mackor med ost o dricker mjölk, var ett tag sen .. va sugen på nått så ja :) sitter o kör lite teoriprov nu men jag ger upp ganska snabbt. ska göra lite till sen ska jag packa till imorron o sen nana gott:)

imorron har vi en lektion, men ja o pem ska vara kvar o o fixa lite o gå på stan sen ska vi hem till henne, hon ska köööra, cooolt :)! haha.  fixa o ha oss o göra vid oss sen blir det lussevaka på björket :) ska bli skojsit.
mindre kul är att jag ska till skolan dagen efter o dansa, wuhu lyckat?;)

idag efter sjukhuset åkte ja hem en sväng o gick till min syster med sara(min vovve) så gick vi ut me alla vovvar, vilade en stund sen mötte pem så gick vi lite på stan träffa elna me. köpte en kjol men var osäker.. nu har jag bestämt mig för att köpa nått annat till kvällen imorron hoppas ja hittar nått bara. sen träffa ja E så gick vi på stan o sånt..


haha jag imorse.. halvblundar..

image446

godnatt o sov gott! / jess

Tisdag-

Godmorgon:)!

gick upp i tid imorse för en gångs skull, sköönt :) gick upp vid kvart i sju o ska ta bussen med mamma om 20 minuter typ. sitter o dricker kaffe, är jättekaffe sugen idag, fick bara i mig en banan till frukost men jaja. nu sitter min hund här o skäller brevid mig för jag ska klappa henne haha.

ska till sjukhuset nu.

skriver mer sen pusshaj<3

Måndag-

Godkväll:)!

sitter här nybadad haha.. har nyss ätit en tallrik med havregrynsgröt med!
idag var man först i skolan o den såg ut såhär:
stressa till bussen, missa den men kom en till typ 5 min senare så det var chill:P sen gick ja till skolan o nejdå hade vi ju ingen dans utan två st i min klass skulle ha föreställning med sina projektbarn grejs.. vid 9. så ja.. men vi roade oss genom o kolla klipp på youtube sen kolla vi på deras föreställning, så duktiga :)
sen hade vissa av oss moderndans.. fick lära mig mer än hälften o uppvisning nästa vecka:S hjälp haha. men ska nog gå bra, det variafl skönt att träna sådär lagom idag men det känns i min kropp kan ja lova.
sen slutade jag. elna and me gick till trendie o åt sen boka ja körlektion på fre:S sen kom min syrra o hämta mig så körde vi o handlade för vi fick för oss att vi skulle baka lussekatter hos henne. det gick rent åt h*lvete hahaha.. den jäste inte? måste vatt nått fel på jästen jaja sura blev. gjorde det t-om två gånger men neeeeeeej. sen va jag hos henne o så plugggade teori sen tog vi vovvarna gick hem hit hämta andra vovven o gick en runda..har pratat med pemis med hahaha hon är sjuk i huet.

så har typ min dag sett ut, mkt trevlig:)
ska plugga lite till sen ska jag nana, är tröttis.

imorron ska jag vara på sjukhuset kl 9 :( hoppas det går bra denna gången, ah !
sen blir det träffa pem lite o sen E så ska vi gå på staaun o sånt trevligt :)

ha dte bra, godnatt / jess<3

image442 

söndag-

Godkväll!

klockan börjar bli mycket o det är söndag.
min helg har varit mycket bra, vatt kul o passat felicia o sen fått träffat E när han inte jobbat.
har precis tagit mig ett varmt bad o så gjort ansiktsmask o så:)
har precis masserat in nagelförstärkare o nagelolja mina nagalar var inte så fina efter att jag o felle målat dom varanan nagel med rosa o gult haha.

idag så har jag vatt väldigt trött, dagen börja med att jag o fella cykla (jag skjutsade henne) till obs o köpte lucia grejs till henne.. o sen tillbaka.. gick o la mig hos E o somna en stund. sen möttes jag o pem så gick vi lite i regnet o sen hem till henne. sen kom pappa o hämta mig :) sen har jag käkat o vatt hos syrran en stund.

imorron blir det skola o jag ska få testa att TRÄÄÄÄNA:) blir dans hela dagen, ihh ! men ska upp tidigt imorron så måste snart nana.

denna veckan har jag så sjukt mycket att göra.

men skriver mer imorron. godnatt puss<3

image441

Lördag

inatt när emil kom hem kolla vi lite scrubs avsnitt o sen somna vi.
idag har jag vatt ¨på stan med felle.. köpte en tröja, ansiktsmask o sen nagellack:D o sen hyrde vi film o köpte godis me. är fortfarnde hos E ska va här till imorron. nyss käkat mc mat.. o jag har milkshake på mina byxor, myyycket?!! dom har dratt ner o jobbat nu så sitter lite här. snart ska vi kolla film ja o f.

pusshaj

HEJJJJJJ

sitter på emils data / tv . ni fattar? har passat felle, haft hur roligt som helst, busat o skrattat mkt::):D:D samma sak imorron. nu nanar hon o dom andra är nere o jobbar men kmr kansk eom ca. 2h ? så ska sysselsätta mig med att plugga teori elr däckar jag? får se haha..
är jäääättetäppt i näsan o det är jääääätttejobbigt.

blir en tripp till stan imorron också, in hässlehooolm.

men skriver mer tomorrow. godnatt folk<3

regn..

aaah va det regnar ute.. är sjukt trött.. har duschat o sen legat o halvsovit en stund o nyss ätit.
har inte pluggat nån teori idag haha. har bara suttit o kollat massa youtube klippp osv, skitkul !

ne, nu ska jag göra vid mig sen ska jag ta bussen till hässleholm. ska passa E s lillasyster så ska vara där i helgen !

skriver mer sen .. pusshaj


hemma-

är hemkommen från skolan för en stund sen. köpte en choco latte med mig hem, mums:) sen har jag busat med vovvarna o tagit lite kort o spelat in en film, fast mest på zlatan..


här är några bilder jag tog precis :

image437

från vänster. zlatan, manne, sara :)

     

ska plugga teori sen. men orkar inte än haha, laaatis jupp !
så tråkigt väder ute, regnar ju. o jag som ville gå en promenix. får se om ja gör det ändå.

byeee <3


Fredag!

sitter i skolan nu o har svenska, tråkigt.  vikarien babblar o vi skriver en gemensam analys om peter pan?!:/

har faktiskt sovit bra inatt somnade vid tolv, skönt.  gick upp vid kvart i sju o gjorde vid mig o käka frukost sen körde pappa  till skolan,, vi är typ 6 st? haha.

slutar typ om en kvart sne ska jag beställa körlektion o sen hem.. ha det bra . puss/ jess

Torsdag!

sitter här o är jättetrött, gjort lite teoriprov på datan nu..
igår så kom E hit o vi käka på resurang, hyrde film. det var mys. men ja kunde inte somna, somnade vid 8 imorse igen. sen upp vid halv två o duscha o göra vid mig. sen körde vi till hässleholm o jag hem till pem o gjorde lite på vår projektplan. sen mötte jag E igen så gick vi lite på stan o sen käka på mc.. jag köpte nya örhängen;)
sen bussen hem.. käkade lite godis, va ett tag sen:)

är helt slut nu.. ska ta mig till skolan imorron, var lääänge sen. så hoppas på att kunna somna inatt..

godnatt puss/ jess

image436


Onsdag.

hejhej..

blir ett kort inlägg.
kunde inte somna i natt, när jag väl somna så vakna jag av värsta madrömen. så somnade vid 8 imorse? har ont i huvudet o är trött.. nu ska jag dricka lite kaffe o snart kmr E. sen ska vi ut o äta. puss

vaken..

jaa jag har inte lagt mig än, hmm. haha.. jag är knappt trött? sjukt.. målade manikyr på naglarna för en stund sen men blev fult så tog väck det så nu masserar ja in dom i sån olja igen haha.

ska kanske varma värmekudden igen o lägga på nacken när ja ska nana, palla? får se. vet inte rikgit vad jag dillar om nu.

lala..

ser framemot morrondagen, är ju mkt piggar nu med, wuhu!

kan ju inte stänga av datan heller för E skickar ett sånt teoriprovgrejs som tar jättelång tiid, ah.
men skriver mer imorron<3

pics..

                     

massa bilder, lite äldre, varsågod o glutta;) haha

Godkväll

har nyss slängt i mig en tallrik med havregrynsgröt, skivade bananer o mjölk, mums:)
har pluggat teori också gick inte så bra men ska läsa lite till, panik. haha mamma testade också på att göra ett test.
just nu sitter jag o har trååååkigt :( hade vatt kul med lite sällskap nu maybe? ah..

lyssnar på celindion? haha .. mm

imorron ska jag ut o gå en runda om det inte regnar o sen ska jag ta mig ett härligt bad o städa på mitt rum sen kmr E hit så ska vi ut o äta o ha mys :)

imorron åker ju tess till ullared o jag skulle egntligen med men min hälsa tillät inte det så skickade med henne pengar så hon ska köpa massa strumpor till mig o min syster.. behöver det, ohyes :)

ska färga håret o köpa nytt löshår, men vet bara inte riktigt hur jag ska färga det men det får vi väl se:) ska kolla lite på löshår nåndag i veckan när jag orkar ta mig till stan .

nu lyssnar jag på lejonkungen, bara så ni vet haha:P

åååh snart fyller jag 18 år, lite sen men shit känns helt overkligt haha. kommer bli rikigt gött !!

nu ska jag värma min "värmekudde" o lägga runt nacken, har bajsont..

godnatt<3

!

ska ut o gå en runda med mamma om 10 minuter..
vi va på netto för ett tag sen med.. har ätit lite tonfisk, gott! o läst ut ett till kapitel i teoriboken. när jag kommer hem ska jag göra ett sånt teoriprov det tar tid så kmr bli lite drygt men måste.. är lite piggare just nu, skönt :)

ciao<3

lockigt

image421

hemma igen.

tjooho:) då var man hemma från sjukhuset, tog mkt längre tid än vad jag trodde o det var hemskt.. först bedövningstussar, sen pinnar, sen suga ut massa blod o sen blodprov fick dricka sånt lugnande med så blev lite dåsig men inte mkt.  o sen nu sitter jag med två långa remsor i varje näsborre som jag ska ha 1-2 dygn, ser fruktansvärt ut o kan inte andas genom näsan knappt men kmr nog ta bort dom innan för jag står inte ut...

har nyss druckit en liten kopp kaffe med mamma o noppat hennes ögonbryn. nu ska jag massera in nagelförstärkare o nagelolja på mina naglar, kanske mamis me om hon vill. sen ut o gå nån runda.. 
 
puss sålääänge

Godmorgon !

Hejhej..

sitter här nyss uppstigen, hade gärna sovit lite längre men huvudvärken tog emot o sen ska jag till doktorn med ju så får väl upp i tid. kunde inte somna inatt hellerm usch hatar detta:(

beställde en väska i söndes elr måndes kmr inte ihåg som jag ska få i julklapp den har redan kommit:) men får ju inte kolla på den förrens julafton så hoppas den är fin;)!

måste lägga över musik på min mp3 med, har tömt den när jag använde den till usb minne till mina bilder så det ska jag väl göra nu.  och sedan göra vid mig lite så man kan visa sig där ute haha.

ha en bra dag ! kramis jess


..

har tagit mig ett varmt skönt bad o smörjt in mig nu!
suttit o snackat med pem med, vi vill resa snart, kanske blir så? hoho i hoppppe:)

blir inget ullared för mig på onsdag, kommer aldrig orka det. lite synd.

har gjort lite på moderna idag, men hinner nog inte bli klar. jag o pem hjälps ju åt som vanligt haha. lläst lite i teoriboken idag men inte mkt så ska göra det nu me.. sen ska jag försöka nana. hoppas jag kan somna inatt!

imorron blir det doktorn o sen hade jag behövt städa mitt rum elr gör ja det på ons haha får se..

funderar på om jag ska färga om mitt hår o köpa nytt löshår ah jag vet inte.. allstå färga det så ljust som jag hade innan? måste tänkas på lite, juppsiii :)!

förresten har börjat använda nagelförstärkare och nagelolja man ska massera in varje dag, rikigt bra resultat så det rekomenderar jag starkt!!!

image420

hahaha den bjuder jag faktiskt på !!

hahaha..

image419

hade varit skönt med ett varmt bad nu..

spanien 07

image418

jag o pem i somras, vi hade det bra :)

POLLY

image417

min fina maskot som jag fick av pem på sjukhuset :)

Måndag

tråkigt väder idag :(
kunde inte somna inatt pga. huvdvärk o typ ingen luft genom näsan, det var rikigt jobbigt.. så sovit lite på dagen o varit med min syster på eko för att komma ut, var helt lost. köpte hårnålar,festis o barnängen tvål, lukta gott:)
blev inte ut o gå nått idag, vädret tillåter inte det..

skriver mer sne. puss

I`m still a waake

har fått lite mer gjort ikväll..
har tagit mig ett varmt, skönt bad :)
gjort hårinpackning på mitt löshår (toog liide tid)
läst i min teoribok.

lite gjort iafl.. sitter här helt snörvlig nu , blöööö.. ska snart nana kudde. ska väl läsa lite till.

kul att alla typ sover o ska jobba elr till skolan imorron.. bajs.. tur att mamsen också ska vara hemma imorron så slipper man vara själv.

jag har en del o göra sen.

göra klart mitt arbete
plugga teori
köpa julklappar
komma igång med träningen efter min "sjukdom"
tattuera mig

sen är min näsa så öm så jag kan inte trycka igenom min näspiercing, var ju tvungen o ta väck den under opererationen. så måste försöka imorron men den har antagligen växt igen o jag som älskade den.. den ska igenom så är det bara!

ajaj har ont i min krooooooooopppppppp blubb.. o jag har otroligt tråkigt också.

ser framemot att jag ska ut o gå imorron, mkt till liv? ne haha..

image416

godnatt<3

trött

ååh va allt är jobbigt, är himla positiv känner jag? inte.

precis masserat in nagelolja o förstärkare på mina naglar, så dom är fina nu :)
har inte gjort nått idag ..

imorron ska jag o mamma ut o gå en runda har vi bestämt, ska bli skönt har så himla ont i kroppen nu . två evckor sen jag tränade o det är sjukt mkt, brukar träna ca 9 ggr i veckan annars. så lite skillnad.

har beställt en väska från nuknuk som jag ska få julklapp, den är fin :) ska kanske inskaffa mig en ny mobil oxå, mamma o jag prata om det för min är helt cp . min reserv ju, blir av med alla hatar det :(!   får väl se hur det blir med den saken.

hoppas dagarna går snabbt o ja snart mår bättre. tisdag blir det doktorn, hoppas det går bra. sen onsdag ska jag till ullared om jag orkar bokat sån bussresa med tess hennes syrra mfl för ett tag sen. kvällen kommer E hit o jag ska antagligen bjuda han på resturang :) torsdag - studiedag..  sen vill jag tillbaka till skolan faktiskt.

image415

nu är mina händer iskalla, brr.. vet icke vad jag orkar göra , läsa teori? pusssss

Söndag

jag är väldigt seg på att skriva o sånt nu, men det ska väl funka! snacka med elna i tel i en timme precis var ett tag sen vi snacka så det var trevligt:) idag har jag bara sovit, spolat näsan *kul* o ätit lite o sovit.. trist I know...

var uppe rätt länge i natt o läste i min teoribok ska nog göra det sen igen om jag orkar.. måste göra klart ett arbete, help me.  orkar icke.

blir att vara hemma några dagar nu, sen ska jag träääääna :) längtar så otroligt mycket.

skriver sen / jess

image414

Godkväll!

hejsan hoppsan.. aah hostattack nu. aj aj !
tess gick precis hem, hon har varit här o hälsat på några timmar, trevligt med sällskap:)
har mest sovit hela dagen o så.. är som sagt rätt svag. är på min andra macka idag. o druckit massa proviva, gott!
ska ta smärtstillande o sen lägga mej i think.. detta är tråååkigt. orkar inte göra nått typ bajsröv !

ne nu ska jag nog ringa pemis.. får se om det blir mer blogg ikväll, annars skriver jag imorron. pussen

image413

Jag är tillbaka!

hejhej!

det har ju inte blivit något bloggande på några dagar, pga. jag har opererats o legat inne på sjukhuset, en dag mer än vad jag trodde.. orkar inte skriva ner allt nu o så men det har varit hemskt:( på ett dygn fick jag inte andas genom näsan för dom hade packaat upp nått i näsan sen i mellanåt fick jag inte luft så då blev det panik, syrgas o grejs. o dom grejorna jag hade i näsan var ca 20 cm ajaj..

har nyss duschat, känner mej lite fräschare nu. men rinner rätt mkt blof från näsan i mellanåt.. lite äckligt inlägg maybe. men nu ska jag vila mej en stund till, orkar inte så mkt. men jag skriver sen igen . puss

RSS 2.0