aaaah

blir jag aldrig frisk? känns så just nu... men varit i skolan denna vecka iafl.. hade inte körtelfeber som tur var har bihållsinfektion o så.. äter pencillin o sånt skit nu bajs..

precis vatt ute o gått RASKT en runda.. bara för att komma igång inte tränat på snart 3 veckor o jag som brukar träna ca. 7 ggr i veckan... om man då räknar med all dans i skolan o sen lite på fritiden.

fick min magtränings "maskin" idag, iiih gött som fan.. älsklingen hämtade mig efter skolan så skulle vi åka o hämta den men mamma var tvungen att vara med för det stod på hennes namn så vi fick köra hem o hämta henne.. men du är den monterad o allt..

ska snart träna lite med mina söta hantlar haha.. sen ska jag duscha o sen plugga väldigt mkt o göra kommit efter en del nu igen när jag var borta hela förra veckan..

på fredag ska jag färga håret kommer bli gött moooos har värsta feta utväxten nu:( hata!

imorron slutar sötis vid halv elva på kvällen:( men han ska sova här då så jag får träffa honom<3

ska drau nu ciao ciao *

Kate

image25

yuuhup

ooh weehoo det gick att publicera det, samtidigt som jag gjorde det dök det andra inlägget upp som jag skrev igår:) brau ju!

image23

kolla mina söta hantlar, lagom för mig :) haha..



igår så skickade mamma in mina övningskörningspapper så godkännandet kommer om 2-3 veckor. längtar så mkt att komma igång med att börja övningsköra ska blii kuuul!!

har beställt en magträningsmaskin grej på tv shop oxå :) så den kommer inom ca 2 veckor:) gött som fan kommer det bli, behöver träna min mage nu till beachen woohoo!


image24

VI ÄR KÄÄÄÄÄÄÄÄÄRA<3 obs. mkt gammal bild, det va i början när vi träffades allstå var vi inte ihop på denna bilden men blev det kanske en vecka senare eller nått iiih...

vafan?

jag skrev ett blogg inl'gg igår o står attd et publicerades men det syns ju inget.. fan va störigt!!

har vatt hos doktorn idag, not fun! kanske har körtelfeber? jippi:( om jag inte får reda på provsvaret förrens på söndag får jag inte vara med på uppvninsning:( om jag har körtelfeber kommer jag fan inte få dansa o träna aknske på måndader allavrligt talat det klarar jag inte av, kommer bli ett fetto haha seriöst .. jag kan ju äta helt normalt o så om man bara går hemma.. så tråkigt orkar ingeting heller ju är bara trött hela tiden.. men jag tror faktiskt inte jag har körtelfeber hoppas på nått annat ..

har tittat på the holiday o sen wallander med mamsen o käkat pizza :) mmm gott!
sen kolla jag på top model onu är det lustgården men sitter här vid datan..

ska testa o se om detta inlägget går att lägga upp.. snacka om att jag blir galen annars! ciao/ sjuklingen

liiiiveeet

image22




fortfarande sjuk :( känns förjävligt! mamma ska ringa imorron o få en akuttid.. så ingen skola imorron heller! inte bra att jag missar så mkt, imorron är det idrott med kommer få komplettera ännu en då.

har vatt o tränat idag inte så sunt pga min hälsa men var tvungen har uppvisning med kristianstadflickorna på söndag o det var genrep helt jätte jobbigt är det att träna när man 'r förkyld o har feber o sånt.

älsklingen körde mig dit, han kom hem här en stund efter jobbet o jag hade beslutångest om jag skulle vara med men det blev så :)

när jag kom hem vid typ halv nio så kolla jag o mamma på en wallander film, mkt bra :)
sen åt jag två mackor o nu sitter jag o käkar halstabletter..

på fredag är man ledig pga studietid o älsklingen är oxå ledig från jobbet så då tänkte vi hitta på nått skoj typ åka iväg nånstans eller nått kommer bli mys<3 

SJUK

i lördes blev det fest hos emil med dom äldre haha kuul:)  sen igår var vi hos gorkan o hoppade studsmatta..

nu är jag ännu mer förkyld o har fått tillbaka min feber :( faan med.. uppvisning på söndag med k-flickorna o genrep imorron o torsdag hur ska jag klara det när ja mår såhär? dessutom är jag inte säke på danserna så måste träna lite själv idag med !

ikväll kommer ääämil ska bli myyspys<3 jobbigt att sova utan dig i natt .. sovit över varje dag över en vecka..
så gött det har varit med lov.. det bästa på länge faktiskt!



image19

snart ska ja kolla på oc reprisen från igår missade det ju!



image20

nytt linne o nytt löshår :)


image21

pluppen & fisen = förallltiiiid<3

älskar dig över hela mitt hjärta du förgyller mitt liv!!!!!

wuuuhuu

torsdags blev det grillchill med tjajoor inte alla men en del av dom<3 iih så kul vi hade o jag o dydde va på g som vanligt med vin o grejs haha<3 sjukt mysigt! sen kom babe o hämtade mej, han har köpt ny bild meega fin!

vaknade av igår att jag hade feber o kunde knappt svälja o spydde.. men mådde lite bättre senare så åkte till älsklingen men vi typ bara softa o sen somnade.. säkert sen i torsdags jag blev sjuk vi satt ute jättelänge o så..

sen idag har jag tess min pappa hennes pappa o min syster varit på körkortskurs aaah så drygt i 4 timmar.. 9-1 så jag tog tåget från hässle 8.20 idag, en lööördag haha! men va typ vaken en halv timme innan mobben ringde, låg o kolla på barnprogram :P

sen efter det va jag ute o gick fuck va varmt.. usch är bajs förkyld.. men min hals gör inte lika ont o har ingen feber... så det är lite bättre men känner mighelt sjuk seg i kroppen! sen har jag duschat o gjort vid mig liiiide..

om en timme ska pappa köra mig till stationen så ska jag ta tåget till emil<3

i fredags köpte jag nytt löshår oxå o lite kläääder<3

imorron blir det plugg med tess aaah !!


lite nya bilder :)

image16

image17

image18

lääängsen

det va ett tag sen man skrev här, jaa ! men nu tycker jag att det är dags igen:P
har ju påsklov o det är förjävla nice asså:P jeeppp! tors,fre,lör,sön festade jag o va med baaabe haft det helt underbart.. o med vännerna förstås:) sen i måndags va jag, emil o hans mamma o pappa i lessebo som ligger i småland på 90 årskalas sen va vi hos emils finska farmor ! haha..tisdags åkte jag hem tidigt för emil skulle jobba .. sen åkte jag till hässle igen o träffade emelie, uträttade några ärenden o flummade som vanligt, köpte glass o pasta med:P! sen träffad ejag emil en stund o sen hem o dansa på k-flickorna.. sen åkte jag o tess till emmy där ditte,malin,elna,jea o cilla va så hade vi myskväll o kolla film o berättade spökhistoria o hade väldigt djupa samtal när vi skulle sova hahaha det va kul! sen på morronen käka vi frukost o sånt. jag o tess åkte hem o sedan till stan.. där köpte jag två linnen o ett par solglasögon, har ju råkat krossat mina andra:( sen har jag o tess vatt o tränat o solat o köpt latte sen va vi här inne o softa o va sega som fan.. har precis kollat på sex and the city ..

har gjort massa på lovet orkar inte skriva alla detaljer men har haft skiiitkul.. o än är inte lovet slut! imorron ska jag va med pem o sen kanske älsklingen, I will see!!

GLAD PÅSK / jessica

trött? naaajdå inte alls elllååår..

hajhaj..

dagen började med att jag o emil försov oss.. han körde snabbt till kstad så han hann i tid till jobbet iafl:P sen skulle ja o mamma på ett "möte" gick baaajs cp kärringar!
efter det gick vi hem o jag sov i en timme typ sen upp snabbt o ta bussen helt yrvaken.. sen möte i skolan men det gick faktiskt bra:)! sen redovisning jag ahde inte gjort ett skit, fick bara reda på avd jag skulle läsa så det va ju lätt, men redovising kanske inte va den bästa menvfan det bjuder vi på ! sen psykolgi drygt som vanligt. men emelie blev hungrig så mitt i lektionen sa vi till läraren att vi skulle prata med en annan så vi gick till mc o emelie krängde som fan o sne tillbaka till lektionen.. sen slutade man o tog bussen hem med täässs hem o träna på danserna o sen till k-flickorna sen köpte vi varin latte o sen  duscha, läsa ut engelskaboken o nu sitter jag här. ska göra en recension oxå på engelska tills imorron goood luck? plus planera en gympalektion tills imorron vadå stressad?

imorron är det min hata skoldag.. bara bajslektioner o sånt skiiit hata ONSDAGAR! efter skolan ska ja antagligen träna o kanske till babe efteråt får se.:P

på lördag ska jag o peeem ha kuuuuul, iih:D

nu måste jag fixa allt tills imorron bybye.. sov sött<3

heeeeelgen<3

hej hopp!

helg har varit helt perfeeeekt:D
fredes fyllde elna år o då åt vi glass på håltimmen:P muuums, tog bilder o sånt!
efter skolan träffade jag tess o så.. sen gjorde vi vid oss o så mötte vi alla tjajjoor o tog på oss hattarna o hade våra såna man blåste i sen kom vi där springades o sjungades när elna kom, haha hon blev helt chockad tyckte det va pinsamt:P mkt uppmärksamhet fick man när man gick där på stan haha 11 tjaajoor va vi.. sen gick vi o åt på peaking, jättegott! sen stack vi hem till cillen o förfestade fast jag o etss drack inte för vi skulle till malmö på lördan.. så emil kom o hämtade oss sen:P

lördes åkte jag o tess till malmö tidigt shoppade o hade rikigt skooojm höll på att missa tågey hem som vi absolut inte fick göra vi hade ju så mkt tid men sne blev vi hungriga o plötsligt va klockan mkt:P men vi hann:D

sen när vi kom hem igen.. så kom emil så åt vi o sånt sen åkte han igen så gjorde jag vid mej sen kom tess så tog vi bussen till vä (ditts) alla tjajjoor var redan drär, såå förfestade vi o hade jätteskoj, men blev ju lite för mkt för en del hehe! sen körde min pappa oss o dittes mamma med.. sen när vi kom dit hade vi as kalas o så träffade jag älsklingen med <3 15 månader ju... iiih

idag söndag så vakande vi 14 o så gick vi ut o satte oss i solen o åt frukost o satt där några timmar.. sen åkte vi hem till mig o åt på mc donalds sen hem till ditte ett ärende:P o sen har jag pluggat i flera h mattte... prov imorron? shiiit ... inget vanligt prov heller o jag kan inte hälften känns ju bra?

imorron efter skolan ska jag till älsklingen<3

detta var en sammanfattning från helgen .. ciao!image13

några av tjejorna..

image14

jaauug fular mej..

image15

jag älskar han<3

RSS 2.0